×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Nalepke za oblačila, nalepke za čevlje in zapestnice z imenom

Oskrbite vašega otroka s personalizirano nalepko za oblačila, nalepke za čevlje, nalepke za šolo ali zapestnico in poskrbite, da bo varen na cesti, prepoznan v množici ljudi in da bodo njegove potrebščine označene z njegovim imenom!

Uporabite lahko:
- Zapestnice za roko...Vas je strah, da se vaš otrok izgubi v množici ljudi? Namestite zapestnico s svojimi kontaktnimi podatki okoli otrokove roke in že boste brez skrbi.
- Svetleče zapestnice za roko... Svetleče zapestnice poskrbijo za vidnost vaših otrok tudi v temi, nanje pa je možno napisati tudi kontaktne podatke. Poskrbite za varno pot v šolo.
- Termične nalepke za obleke z imenom vašega otroka... Termo nalepke za oblačila z imenom vašega otroka, so enostavne za uporabo, saj jih na oblačila preprosto nanesete samo z likalnikom.
- Nalepke za čevlje z imenom...Personalizirane nalepke za čevlje z imenom vašega otroka nalepite na notranjo stran čevljev, tako v vrtcih in šolah ne bo več prišlo do zamenjave.
- Velike nalepke za šolo vrtec z imenom... Opremite otroške nahrbtnike, šolske potrebščine, obutev in druge pripomočke z nalepkami z imeni vaših otrok in nič se ne bo izgubilo.
- Majhne nalepke za šolo vrtec z imenom... Nalepke z imenom vašega otroka ali opozorilom za alergijo so nadvse praktične, saj jih lahko nalepite tudi na kemični svinčnik.

Varnost otrok

Mreža Vrstice

Padajoče
 • Otroške termične nalepke za oblačila z imenom vašega otroka - 30 kom

  Vaš otrok se vrne iz šole in neutolažljivo joka, ker je izgubil svojo najljubšo jopico ali telovadni dres. Vi pa ste popolnoma mirni in ga lahko nemudoma potolažite, saj veste, da ste oblačila opremili z otroškimi nalepkami z imenom vašega otroka in kmalu bo spet lahko oblekel svojo najljubšo jopico. Otroške nalepke za obleke so uporabne vse od vstopa v vrtec, kjer je zaradi številnega preoblačenja zmeda z oblačili skoraj neizogibna, v šolah, popoldanskih aktivnostih in še posebno na šolskih ekskurzijah, šolah v naravo, smučarskih tečajih, poletnih kampih in kolonijah. Nalepke za oblačila s podatki so zelo enostavne za uporabo. Z likalnikom jih enostavno nanesete na majice, hlače, kape, jakne, rokavice, šale ipd . V kompletu je 30 nalepk za oblačila, velikost posamezne nalepke je 46x12mm, kar omogoča napis v dveh vrstah, v vsako vrstico pa je možno napisati do maksimalno 20 znakov. Napis je možen v treh barvah: modri, rdeči in črni.
  Poizvej več
  11,90 €

 • Majhne nalepke z imenom

  Toliko je stvari, ki jih vaš otrok potrebuje v vrtcu ali šoli; flaške, plastičen pribor za izlete v naravo, posodice, lopatke, svinčnike, barvice, voščenke, škarje, lepilo, šamponi, zobne ščetke in še bi lahko naštevali. Majhne nalepke so velikosti 5x1cm, zato jih lahko nalepite praktično kamorkoli. Služijo za identifikacijo otrokovih pripomočkov ali pa kot opozorilo odgovornih oseb na otroške alergije. V kompletu je 30 nalepk, izbirate pa lahko med 6 barvami: modra, roza, rdeča, zelena, bela, transparentna. Maksimalno število znakov za posamezno nalepko je 20 v beli ali črni barvi.

  Poizvej več
 • Velike nalepke z imenom

  Otroci večino svojih aktivnosti izvajajo v družbi svojih vrstnikov tako je vedno na kupu vsaj 30 čelad, 30 plavutk, 30 nahrbtnikov, 30 teniških loparjev, 30 zvezkov,… V izogib težavam, ki bi jih lahko imel vaš otrok pri iskanju opreme, vam priporočamo, da le to opremite z vodoodpornimi nalepkami, na katerih je napisano otrokovo ime. V paketu je 30 nalepk velikosti 8x3 cm in so idealne za označevanje šolskih torb ali drugih nahrbtnikov, zvezkov in knjig, puščic, glasbil, športne opreme, termovk, rolk, koles, kovčkov in še mnogo drugih stvari. Nalepke so na voljo v 6 barvah: modra, roza, rdeča, zelena, bela, transparentna. Napis je možen v beli ali črni barvi, maksimalno 20 znakov in dodano ikono, ki je lahko tudi opozorilo za alergije.

  Poizvej več
 • Nalepke za čevlje z imenom otroka

  Garderoba v vrtcu ali šoli: cele vrste podobnih in enakih otroških čevljev, superg in copatov. Le kateri so moji? Se sprašuje vaš otrok in ko po 5 minutah še vedno ni prepričan, se sprašuje ali mu jih ni morda Muca Copatarica odnesla? Predstavljamo vam enostavno rešitev za vse iznajdljive mamice. Nalepke za čevlje z imenom vašega otroka, ki jih enostavno nalepite na notranjo stran podplata. V kompletu je 20 nalepk, za 10 parov – za levi in desni čevelj, na posamezno nalepko za čevlje pa se lahko napiše do maksimalno 15 znakov v rdeči, modri ali črni barvi. Poleg nalepk za čevlje prejmete še posebno zaščitno folijo, ki preprečuje obrabo le teh med nošenjem obuvala.

  Poizvej več
  9,80 €

 • Otroške svetleče zapestnice

  Vas skrbi, ali bo vaš otrok varno prišel v šolo? Ga bodo vozniki videli in kaj če se slučajno izgubi? Ne skrbite. Predstavljamo vam perfektno varnostno zapestnico za otroke za temna jutra in jesenske ter zimske dni. Otroška zapestnica je super reflektna in je opremljena z posebnim prostorčkom za vaše kontaktne podatke, ki bodo hitro rešili situacijo, v primeru, da se vaš otrok na poti od šole do doma izgubi. Velikost svetleče zapestnice je 30 x 3 cm in jo lahko nosijo tako otroci kot tudi odrasli. Primerna je za vsakega, ki želi dobro izgledati in hkrati biti dobro viden tudi v temi. Izbirate lahko med štirimi vzorci: rdeča s srčki, modra z duhci, zelena z vesoljčki in oranžna z zvezdicami.
  Poizvej več
 • Infoband ID wristbands with name

  infoband™ is our cool and unique ID wristbands for children. The smart product helps children who wonders of or gets lost to reunite with their parents. The product is easy to use. The text becomes water resistant in a second when you write with a regular ball point-pen. The buckle makes the infoband™ impossible for small children to remove the band - a two-hand grip is needed. Parents and other adults can open the buckle easily and the infoband™ can be used over and over again. Designs: Vikings, Unicorns, Fairies, Crocodile, Turtle, Big fish, Cars, Hearts, Flowers
  Poizvej več
 • Otroške odbojne nalepke 3M za oblačila

  Kadar so otroci sami, dodatna previdnost ni odveč, zato vam svetujemo, da otroška oblačila opremite s posebnimi odbojnimi nalepkami za tekstil. Na jakne, puloverje, hlače, smučarski kombinezon jih lahko prišijete, nanesete z likalnikom in preprosto nalepite. Otroške nalepke za oblačila lahko tudi izrežete in jih oblikujete po svojem okusu. Otroški paket vsebuje 3 nalepke v srebrni barvi v velikosti 9x15cm. Paket je sestavljen iz nalepke za šivanje, odbojne nalepke, ki jo nanesete z likalnikom in odbojne nalepke, ki jo prilepite na oblačilo. Otroške odbojne nalepke so vidne na razdalji 160 m.
  Poizvej več
  6,99 €

 • Otroške odbojne nalepke 3M - otroški paket

  Nič ni preveč, ko gre za varnost vaših otrok, pa naj bo to na poti iz šole domov ali med igro na dvorišču. 3M odbojne nalepke za otroke so namenjene za dodatno varnost in vidnost vaših otrok zlasti ponoči, v slabi vidljivosti oz. slabem vremenu. Otroške odbojne nalepke lahko nalepite npr. na šolsko torbo ali nahrbtnik. Nalepke za otroke so vidne v dosegu 160m. Paket vsebuje 6 samolepilnih nalepk z otroškimi motivi: Smiley, srce, rožica, zvezda, avto in strela. Otroške odbojne nalepke niso primerne za oblačila, ki jih perete.
  Poizvej več
  6,90 €

Mreža Vrstice

Padajoče

Kaj praviš na 10% popusta?

PS: Pišemo novičnike krajše od sobote in lepše od sončne nedelje. Obljubljamo tudi dobre kupčije.
Vpiši svoj email tukaj in prejmi kupon za 10 % popusta.
Ne, hvala