×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

O nas

O mybabyTu smo za vas

Spletna trgovina mybaby.si je nastala v želji osrečiti otroke in njihove starše. Zavedamo se, da je obdobje, ko dobiš otroka, polno sreče, veselja in vedno je premalo besed, ki bi lahko opisale te čarobne trenutke. Želimo, da jih vsaka družina užije v popolnosti ter največji možni meri. Tudi mi preživljamo te nepozabne dneve, leta, vendar pa nam včasih tudi ni šlo vse gladko. Kot mnogi izmed vas smo se srečevali s težavami, s katerimi smo se ukvarjali in razglabljali, kako bi jih rešili, namesto da bi preprosto le uživali ob pogledu na srečnega otroka.

Pri izbiri produktov, ki vam jih ponujamo v naši spletni trgovini, smo izhajali iz lastnih potreb in verjamemo, da bo marsikateri navdušil tudi vas. Ponujamo tako izdelke, ki le še dodatno dopolnijo vašo srečo, kot tudi izdelke, ki vam bodo kmalu pomagali rešiti težave in spet boste lahko popolnoma mirni uživali radost, ki vam jo nudi vaš otrok. Izdelki so večkrat testirani in v svetu dobro poznani, saj so jih uporabljale tudi zvezdnice kot so Angelina Jolie, Katie Holmes, Gwyneth Paltrow in druge.

O mybaby

Tukaj smo za vas, da vam polepšamo dan, noč, mesece in leta. Naš cilj je vaše popolno zadovoljstvo in z veseljem vam bomo pomagali tudi, če boste potrebovali kakšen dober nasvet. Le vprašajte nas, kaj bi bilo najboljše za vašega malčka ali malčico. Delujemo profesionalno, saj sta vaše zaupanje in zadovoljstvo temelj našega poslovanja.


Verjamemo, da lahko skupaj z vami nudimo dodatno srečo, ki jo vaš otrok že sedaj prejema od vas. Iskreno se vam zahvaljujemo tudi za vaš obisk in morebitni nakup, ter vam želimo, da vaš otrok zraste v zdravih, srečnih in ljubezni polnih okoliščinah.


Vaš MyBaby.si! P.S: Ne pozabite si prenesti katalog mybaby.si 2012