×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Nalepke za oblačila, nalepke za čevlje in nalepke za zvezke

Oskrbite vašega otroka s  nalepke z imenom za označevanje oblačil, nalepke za čevlje, nalepke za zvezke, učbenike ali zapestnico in poskrbite, da bo varen na cesti, prepoznan v množici ljudi in da bodo njegove potrebščine označene z njegovim imenom!

Uporabite lahko:
- Zapestnice za roko...Vas je strah, da se vaš otrok izgubi v množici ljudi? Namestite zapestnico s svojimi kontaktnimi podatki okoli otrokove roke in že boste brez skrbi.
- Svetleče zapestnice za roko... Svetleče zapestnice poskrbijo za vidnost vaših otrok tudi v temi, nanje pa je možno napisati tudi kontaktne podatke. Poskrbite za varno pot v šolo.
- Termične nalepke za oblačila z imenom vašega otroka... Termo nalepke za označevanje oblačil z imenom vašega otroka, so enostavne za uporabo, saj jih na oblačila preprosto nanesete samo z likalnikom.
- Nalepke za čevlje z imenom...Personalizirane nalepke za označevanje čevljev z imenom vašega otroka nalepite na notranjo stran čevljev, tako v vrtcih in šolah ne bo več prišlo do zamenjave.
- Velike nalepke z imenom za šolo in  vrtec ... Opremite otroške nahrbtnike, šolske potrebščine, obutev in druge pripomočke z nalepkami z imeni vaših otrok in nič se ne bo izgubilo.
- Majhne nalepke za zvezke z imenom... Nalepke z imenom vašega otroka ali opozorilom za alergijo so nadvse praktične, saj jih lahko nalepite tudi na kemični svinčnik.

Nalepke za označevanje oblačil, čevljev, šolskih potrebšin, športne opreme so primerne za vrtec, šolo, zimovanje, letovanje, športne aktivnmosti, likovni pribor, zvezke, učbenike, športno opremo.

Mreža Vrstice

Padajoče

Mreža Vrstice

Padajoče