×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Nalepke otrok v avtu

Nalepke Otrok v avtu z imeni vaših otrok. Edinstvene opozorilne nalepke Otrok v avtu nalepka po vaši želji. Naj bo že na avtobilskem steklu vidno, kdo je kralj v njem! 

Zakaj bi pri nas kupiti edinstveno nalepko baby on board oz. otrok v avtu? Odgovor je : + Za Varnost   +Za Trenutke   + Za Zabavo     + Za Najboljši motiv  + Nalepka otrok v avtu po želji naročnika ti nariše nasmeh, vsakič ko pogledaš svoj avto.
Obdobje, ko dobiš otroka in preživljaš čas z njim, je čudovito. Da bi varnost združili s srečo, smo se odločili staršem ponudili unikatne nalepke otrok v avtu

 Preprosta a tako drugačna nalepka otrok v avtu za vašo avtomobilsko šipo. Ne glede na ime, vedno bo izgledala vrhunsko. Nalepko otrok v avtu za avtomobilsko steklo boste z lahkoto namestili na avto, podrobnejša navodila pa najdete pod rubriko Pogosta vprašanja.

Lastnosti vseh nalepk mybaby.si: • enostavna za nanos • odporna na vse vremenske razmere • obstojna do 5 let • enostavna za odstranitev • izberete lahko katerokoli ime  -->  Avto nalepke so prava stvar!

 

 

Mreža Vrstice

Padajoče

1-48 od 86

Stran:
  1. 1
  2. 2

Mreža Vrstice

Padajoče

1-48 od 86

Stran:
  1. 1
  2. 2