×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Nalepke za oblačila, nalepke za čevlje in zapestnice z imenom

Oskrbite vašega otroka s personalizirano nalepke za označevanje oblačil, nalepke za čevlje, nalepke za zvezke, učbenike ali zapestnico in poskrbite, da bo varen na cesti, prepoznan v množici ljudi in da bodo njegove potrebščine označene z njegovim imenom!

Uporabite lahko:
- Zapestnice za roko...Vas je strah, da se vaš otrok izgubi v množici ljudi? Namestite zapestnico s svojimi kontaktnimi podatki okoli otrokove roke in že boste brez skrbi.
- Svetleče zapestnice za roko... Svetleče zapestnice poskrbijo za vidnost vaših otrok tudi v temi, nanje pa je možno napisati tudi kontaktne podatke. Poskrbite za varno pot v šolo.
- Termične nalepke za obleke z imenom vašega otroka... Termo nalepke za označevanje oblačil z imenom vašega otroka, so enostavne za uporabo, saj jih na oblačila preprosto nanesete samo z likalnikom.
- Nalepke za čevlje z imenom...Personalizirane nalepke za označevanje čevljev z imenom vašega otroka nalepite na notranjo stran čevljev, tako v vrtcih in šolah ne bo več prišlo do zamenjave.
- Velike nalepke za šolo vrtec z imenom... Opremite otroške nahrbtnike, šolske potrebščine, obutev in druge pripomočke z nalepkami z imeni vaših otrok in nič se ne bo izgubilo.
- Majhne nalepke za šolo vrtec z imenom... Nalepke z imenom vašega otroka ali opozorilom za alergijo so nadvse praktične, saj jih lahko nalepite tudi na kemični svinčnik.

Nalepke za označevanje so primerne za vrtec, šolo, zimovanje, letovanje, športne aktivnmosti, likovni pribor, zvezke, učbenike, športno opremo.

Tablica Lista

Postavi Padajući Poredak

Tablica Lista

Postavi Padajući Poredak