×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Personalized baby on board sticker

Nalepke Otrok v avtu z imeni vaših otrok. Edinstvene opozorilne nalepke Otrok v avtu po vaši želji. Naj bo že na avtobilskem steklu vidno, kdo je kralj v njem! 

Zakaj bi pri nas kupiti edinstveno nalepko otrok v avtu? Odgovor je : + Za Varnost   +Za Trenutke   + Za Zabavo     + Za NAjboljši motiv  + Nalepka otrok v avtu po želji naročnika ti nariše nasmeh, vsakič ko pogledaš svoj avto.
Obdobje, ko dobiš otroka in preživljaš čas z njim, je čudovito. Da bi varnost združili s srečo, smo se odločili staršem ponudili unikatne nalepke otrok v avtu

 Preprosta a tako drugačna nalepka otrok za avto za vašo avtomobilsko šipo. Ne glede na ime, vedno bo izgledala vrhunsko. Nalepko otrok v avtu za avtomobilsko steklo boste z lahkoto namestili na avto, podrobnejša navodila pa najdete pod rubriko Pogosta vprašanja.

Lastnosti vseh nalepk mybaby.si: • enostavna za nanos • odporna na vse vremenske razmere • obstojna do 5 let • enostavna za odstranitev • izberete lahko katerokoli ime  -->  Avto nalepke so prava stvar!

 

 

Tablica Lista

Postavi Padajući Poredak

1-48 of 77

Stranica:
  1. 1
  2. 2

Tablica Lista

Postavi Padajući Poredak

1-48 of 77

Stranica:
  1. 1
  2. 2