×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Najlepša otroška soba

Naj otroška soba postane čarobna! otroške stenske nalepke forWalls, nalepke za vrata z imenom, koledarji in stenski meter za višino bodo otroško sobo spremenile v varno zavetje vaših malčkov. Naj bo soba vašega malčka posebna lepa. Na izbiro imate številni pripomočke, ki vam bodo olajšali delo pri opremljanju otroške sobe.
 

Mreža Vrstice

Padajoče

1-20 od 85

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Otroške stenske nalepke - avion

  Stenske nalepke omogočajo enostavno namestitev in odstranitev, ne da bi pri tem poškodovale steno.
  Poizvej več

  Akcijska cena 9,90 €

  Cena: 19,99 €

  Ni na zalogi

 • otroška stenska nalepka - Tabela rasti - živali

  Žirafa, zebra, nilski konj, krokodil, lev in papiga bodo spremljali vašega otroka skozi leta rasti. Opice pa bodo poskrbele za zabavno merjenje rasti vašega otroka. Simpatičen motiv polepša vsak dom, kjer kraljujejo otroci. Otroške stenske nalepke forWalls so izdelane iz visoko kvalitetnega vinila in lahko jih boste odstranili kadarkoli, ne da bi pri tem poškodovali steno. Namestite jih lahko praktično na vse površine; beljene stene (3 tedne po barvanju), tapete, okna, ogledala, ploščice. Niso pa primerna za oblačila, štukature, opeko ali katerokoli neravno površino. Paket vsebuje 3 nalepke velikosti 40x60cm.
  Poizvej več

  Akcijska cena 29,90 €

  Cena: 32,00 €

 • otroška stenska nalepka - Graf rasti - rožice

  Čudoviti motiv rožice z živalmi bo odličen dodatek za otroško sobo. Vaša malčica bo nadvse uživala, ko bo lahko skozi leta opazovala, kako velika je že. Otroške stenske nalepke forWalls so izdelane iz visoko kvalitetnega vinila in lahko jih boste odstranili kadarkoli, ne da bi pri tem poškodovali steno. Namestite jih lahko praktično na vse površine; beljene stene (3 tedne po barvanju), tapete, okna, ogledala, ploščice. Niso pa primerna za oblačila, štukature, opeko ali katerokoli neravno površino. Paket vsebuje 4 nalepke velikosti 40x60cm.
  Poizvej več

  Akcijska cena 29,90 €

  Cena: 39,99 €

 • otroška stenska nalepka - Graf rasti - svetilnik

  Kako hitro rastejo otroci, kar težko je verjet svojim očem. S grafom rasti boste v vsakem trenutku vedeli, koliko je zrastel vaš malček v zadnjih mesecih. Otroci pa vam bodo vsak dan pokazali, kako veliki so že. Lično ilustriran svetilnik je odlična dekoracija za otroško sobo. Otroške stenske nalepke forWalls so izdelane iz visoko kvalitetnega vinila in lahko jih boste odstranili kadarkoli, ne da bi pri tem poškodovali steno. Namestite jih lahko praktično na vse površine; beljene stene (3 tedne po barvanju), tapete, okna, ogledala, ploščice. Niso pa primerna za oblačila, štukature, opeko ali katerokoli neravno površino. Paket vsebuje 3 nalepke velikosti 40x60cm.
  Poizvej več
  29,00 €

 • Otroške stenske nalepke - grad

  Vsaka princeska mora imeti tudi svoj grad in vaša si zagotovo zasluži najlepšega in najboljšega. Popestrite otroško sobico in poskrbite, da se bova vaša malčica počutila res kot mala princeska in veselje ter sreča sta zagotovljeni. Otroške stenske nalepke forWalls so izdelane iz visoko kvalitetnega vinila in lahko jih boste odstranili kadarkoli, ne da bi pri tem poškodovali steno. Namestite jih lahko praktično na vse površine; beljene stene (3 tedne po barvanju), tapete, okna, ogledala, ploščice. Niso pa primerna za oblačila, štukature, opeko ali katerokoli neravno površino. Paket vsebuje 1 nalepko velikosti 40x60cm.
  Poizvej več
  19,00 €

 • Otroške stenske nalepke - opica

  Navihana opica bo postala najboljša prijateljica vašega malčka, družbo pa jima bo delala še pisana papiga. Kaj se bodo vse pogovarjali pa bo verjetno ostalo skrito maminim ušesom. A le naj se zabavajo po svoje, medtem pa se boste vi lahko posvetili tudi drugim opravilom. Otroške stenske nalepke forWalls so izdelane iz visoko kvalitetnega vinila in lahko jih boste odstranili kadarkoli, ne da bi pri tem poškodovali steno. Namestite jih lahko praktično na vse površine; beljene stene (3 tedne po barvanju), tapete, okna, ogledala, ploščice. Niso pa primerna za oblačila, štukature, opeko ali katerokoli neravno površino. Paket vsebuje 3 nalepke velikosti 40x60cm.
  Poizvej več

  Akcijska cena 26,90 €

  Cena: 32,90 €

 • otroška stenska nalepka - srčki

  Srčki so sinonim za ljubljezen. Naj le ta stopi tudi v srček vaše male malčice in polepša življenje tako njej kot tudi vam. Ljubka otroška sobica bo postala prijetno zatočišče tudi v težkih trenutkih in nobena težava se več ne bo zdela tako velika. Otroške stenske nalepke forWalls so izdelane iz visoko kvalitetnega vinila in lahko jih boste odstranili kadarkoli, ne da bi pri tem poškodovali steno. Namestite jih lahko praktično na vse površine; beljene stene (3 tedne po barvanju), tapete, okna, ogledala, ploščice. Niso pa primerna za oblačila, štukature, opeko ali katerokoli neravno površino. Paket vsebuje 2 nalepki velikosti 40x60cm.
  Poizvej več
  24,90 €

 • Otroška stenska nalepka – dobra vila

  Dobra vila prinesi mi čim več čokolade, novo punčko in kolo. Dobra vila bo uresničila marsikatero željo, a le če bo vas bo mala princeska tudi ubogala. Dobra vila bo vsekakor odlična motivacija, ko bo vaša mala princeska začela uveljavljati svojo voljo. Otroške stenske nalepke forWalls so izdelane iz visoko kvalitetnega vinila in lahko jih boste odstranili kadarkoli, ne da bi pri tem poškodovali steno. Namestite jih lahko praktično na vse površine; beljene stene (3 tedne po barvanju), tapete, okna, ogledala, ploščice. Niso pa primerna za oblačila, štukature, opeko ali katerokoli neravno površino. Paket vsebuje1 nalepko 40x60cm.
  Poizvej več
  19,90 €

 • otroške stenske nalepke za steno - metulji

  Metuljček cekinček ti potepinček… petje, zabava in sreča vaših otrok so na prvem mestu v zgodnjih letih življenja. Previjanje, spanje, vse bo lažje, če vama bodo delali družbo ljubki pisani metulji. Popestrili bodo prav vsako otroško sobo in domišljiji ne bo konca. Otroške nalepke za steno forWalls so izdelane iz visoko kvalitetnega vinila in lahko jih boste odstranili kadarkoli, ne da bi pri tem poškodovali steno. Namestite jih lahko praktično na vse površine; beljene stene (3 tedne po barvanju), tapete, okna, ogledala, ploščice. Niso pa primerna za oblačila, štukature, opeko ali katerokoli neravno površino. Paket vsebuje1x otroško stensko nalepko 40x60cm.
  Poizvej več
  24,90 €

 • Otroške stenske nalepke – PH

  Ste opazili, da otroci ponavadi že zelo zgodaj pokažejo veliko zanimanje za ptičke? Čiv Čiv čebljajo vsakič, ko jih vidijo. Otroci namreč že zelo zgodaj čutijo, kaj je prijetno in kaj jim ustreza… Z otroškimi nalepkami z motivom ptičje hišice boste polepšali številne trenutke svoji princeski in prav nikoli se ne bo počutila osamljeno, saj bodo z njo najljubši ptičji prijatelji. Otroške nalepke forWalls so izdelane iz visoko kvalitetnega vinila in lahko jih boste odstranili kadarkoli, ne da bi pri tem poškodovali steno. Namestite jih lahko praktično na vse površine; beljene stene (3 tedne po barvanju), tapete, okna, ogledala, ploščice. Niso pa primerna za oblačila, štukature, opeko ali katerokoli neravno površino. Paket vsebuje 2 nalepki 40x60cm.
  Poizvej več

  Akcijska cena 12,90 €

  Cena: 24,99 €

 • Otroške stenske nalepke - sloni

  Mami, jaz grem tudi na potep s slončki, saj so moji najboljši prijatelji… pridi zraven še ti. Tako bo vaša malčica z lahkoto zaspala in sanjala sladke sanje. Z otroškimi vinilnimi nalepkami boste spodbujali otrokovo domišljijo in poskrbeli za izvrstno otrokovo počutje, kar pa je cilj vsakega starša. Otroške stenske nalepke forWalls so izdelane iz visoko kvalitetnega vinila in lahko jih boste odstranili kadarkoli, ne da bi pri tem poškodovali steno. Namestite jih lahko praktično na vse površine; beljene stene (3 tedne po barvanju), tapete, okna, ogledala, ploščice. Niso pa primerna za oblačila, štukature, opeko ali katerokoli neravno površino. Paket vsebuje 2 nalepki 40x60cm.
  Poizvej več
  24,99 €

 • Piši briši nalepka za kredo - jelen

  Mimic the look and feel of a real chalkboard with removable black chalkboard stickers. These non-printable chalkboard labels are perfect for use with standard chalk.

  Poizvej več
  16,95 €

 • Piši briši nalepka za kredo - kaktus

  Piši briši stenska nalepka za pisanje s kredo bo popestrila otroško sobo, vašemu malčku pa se bo njegova soba zdela prav posebna in zabavna.

  Poizvej več
  16,95 €

 • Piši briši nalepka za kredo - kit

  Piši briši stenska nalepka za pisanje s kredo bo popestrila otroško sobo, vašemu malčku pa se bo njegova soba zdela prav posebna in zabavna.

  Poizvej več
  16,95 €

 • Piši briši nalepka za kredo - samorog

  Piši briši stenska nalepka za pisanje s kredo bo popestrila otroško sobo, vašemu malčku pa se bo njegova soba zdela prav posebna in zabavna.

  Poizvej več
  16,95 €

 • Piši briši nalepka za kredo - samorog 2

  Piši briši stenska nalepka za pisanje s kredo bo popestrila otroško sobo, vašemu malčku pa se bo njegova soba zdela prav posebna in zabavna.

  Poizvej več
  16,95 €

 • Piši briši nalepka za kredo - krog

  Piši briši stenska nalepka za pisanje s kredo bo popestrila otroško sobo, vašemu malčku pa se bo njegova soba zdela prav posebna in zabavna.

  Poizvej več
  16,95 €

 • Piši briši nalepka za kredo - krona

  Piši briši stenska nalepka za pisanje s kredo bo popestrila otroško sobo, vašemu malčku pa se bo njegova soba zdela prav posebna in zabavna.

  Poizvej več
  16,95 €

 • Piši briši nalepka za kredo - jadrnica

  Mimic the look and feel of a real chalkboard with removable black chalkboard stickers. These non-printable chalkboard labels are perfect for use with standard chalk.

  Poizvej več
  16,95 €

 • Piši briši nalepka za kredo - flaška

  Mimic the look and feel of a real chalkboard with removable black chalkboard stickers. These non-printable chalkboard labels are perfect for use with standard chalk.

  Poizvej več
  16,95 €

Mreža Vrstice

Padajoče

1-20 od 85

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5