×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.
Velike nalepke z imenom - 30 kos
Šifra: #444

Dosegljivost: Na zalogi

14,95 €
  •  
  •  

Maksimalno število znakov 20

Maksimalno število znakov 20

* Obvezna polja

Opis

Podorobnosti

Otroci večino svojih aktivnosti izvajajo v družbi svojih vrstnikov tako je vedno na kupu vsaj 30 čelad, 30 plavutk, 30 nahrbtnikov, 30 teniških loparjev, 30 zvezkov,… V izogib težavam, ki bi jih lahko imel vaš otrok pri iskanju opreme, vam priporočamo, da le to opremite z vodoodpornimi nalepkami, na katerih je napisano otrokovo ime. V paketu je 30 nalepk velikosti 8x3 cm in so idealne za označevanje šolskih torb ali drugih nahrbtnikov, zvezkov in knjig, puščic, glasbil, športne opreme, termovk, rolk, koles, kovčkov in še mnogo drugih stvari. Nalepke so na voljo v 6 barvah: modra, roza, rdeča, zelena, bela, transparentna. Napis je možen v beli ali črni barvi, maksimalno 20 znakov in dodano ikono, ki je lahko tudi opozorilo za alergije.

otrok svetuje Z napisom »Jaka je alergičen« lahko opremite lončke, krožnike, torbe ipd. lahko vedno dodatno opozorite vse odgovorne osebe in tako najbolje poskrbite za otrokovo zdravje.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.