×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Zaščita za pipo Žabica

Zaščita za pipo Žabica
Šifra: #143

Dosegljivost: Na zalogi

14,99 €
Opis

Podorobnosti

Tudi pri kopanju lahko spodbujate otrokovo domišljijo in s tem gradnjo nevronskih povezav v možganih. Žabica je nadvse zabavna sopotnica pri kopanju, padajoča voda pa je magnet za otreke že sama po sebi. Največja prednost žabice pa je seveda zaščita otroške glavice pred udarci. Narejena je iz mehkega in prijetnega materiala, ter jo je enostavno namestiti in odstraniti.
otrok svetuje Žabica bo obvarovala mojo glavico, tudi če mi spodrsne in padem.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.