×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik bo poskrbel za trajno varovanje vseh osebnih podatkov uporabnika. IP naslovi bodohranjeni za nedoločen čas, pri registriranih uporabnikih pa bomo hranili tudi vse vnesene kontaktnepodatke ter vso komunikacijo med ponudnikom in uporabnikom.

Ponudnik se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim nepooblaščenim osebam. Za varnostpodatkov so odgovorni tudi uporabniki, ki poskrbijo za ustrezno programsko (protivirusno) zaščitosvojega računalnika in pravilno uporabo uporabniškega imena ter gesla.

Podatki bodo uporabljeni izključno za izvršitev naročila ter tržno komunikacijske aktivnosti kot sopošiljanje promocijske vsebino preko pošte, e-maila, sms, Facebooka in drugo.

Ponudnik bo z uporabniki komuniciral na naslednji način:

  • Vsa promocijska sporočila bodo jasno označena kot oglasna sporočila.
  • Pogoji udeležbe v različnih akcijah bodo jasno določeni in razvidni.
  • Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja oglasnih sporočil ali drugih novic. Načinodjave je jasno predstavljen.

Podatki, ki jih Mybaby.si zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu aliv dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi, terza zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne trgovine Mybaby.si