×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Slinčki Silly Billyz za novorojenčke

Slinčki Silly Billyz za novorojenčke
Šifra: #449

Dosegljivost: Na zalogi

4,99 €

* Obvezna polja

Opis

Podorobnosti

Silly Billyz slinčki za novorojenčke so idealni za prve požirke. Nežen in vpojni material bo ohranjal občutljivo dojenčkovo kožo suho, vodoodporni najlon na hrbtni strani pa ščitil pred prvim polivanjem. Starši ste lahko popolnoma brezskrbni, saj so slinčki brez PVC elementov. Na sprednji strani so narejeni iz flisa (100 % poliester), na zadnji pa iz 100% najlona. Na hrbtni strani pa so kar tri pritiskači, kar omogoča, da slinček raste skupaj z vašim otrokom. Primeren je od rojstva pa do dveh let. Na voljo so v dveh barvah: roza in modri.
otrok svetuje Vrhunski slinček, ki je tako varen, da ga lahko uporabljate že od rojstva. Idealen je tudi za dojenčke z refluksom.
Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.

Mogoče bi vas zanimalo tudi: