×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Slinček Silly Billyz

Slinček Silly Billyz
Šifra: #448

Dosegljivost: Na zalogi

5,49 €
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

* Obvezna polja

Opis

Podorobnosti

Vrhunsko kvalitetni slinčki Silly Billyz so popolni slinčki za vsakodnevno uporabo. Narejeni so iz flisa (100% poliester) na sprednji strani in 100 % najlona na zadnji, kar omogoča dolgotrajno uporabo ter pranje za pranjem, ne da bi se pri tem poškodovali. Barve bodo tudi po več pranjih ostale enako žive, flis pa mehek in brez muck. Na zadnji strani so opremljeni s pritiskačem, kar omogoča hitro namestitev, otrok pa ga ne bo mogel sneti. Dva gumba sta idealna za popolno prileganje, tako bo slinček rastel skupaj z vašim otrokom od 3 mesecev do 3 let. So brez PVC elementov, pralni v pralnem stroju, niso pa primerni za sušenje v sušilcu. Na voljo so v dveh barvah: roza in modri
otrok svetuje Slinčke lahko splahnete tudi pod tekočo vodo in v hipu bo vsa umazanija izginila.
Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.