×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Silly Billyz zaščitna obleka

Silly Billyz zaščitna obleka
Šifra: #451

Dosegljivost: Na zalogi

22,90 €

* Obvezna polja

Opis

Podorobnosti

Kaj je lepšega kot opazovat svojega malčka, kako razvija domišljijo in kreira svoje prve mojstrovine. Za otroka je izredno pomembno, da ga med ustvarjanjem ne motimo, saj s tem prekinemo razvojni proces, zato bo zaščitna obleka v pomoč predvsem mamicam, ki imajo pranja že čez glavo... Zaščitno obleko lahko perete v pralnem stroju in se na zraku izredno hitro posuši. Narejeni so iz 100% vodoodpornega najlona. Na voljo je v treh velikostih: small 1-2 leti, medium 2-3 leti, large 3-4 leta.
otrok svetuje Vaši mali umetniki bodo uživali v svobodi in tako še bolj razvijali svoje talente.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.

Mogoče bi vas zanimalo tudi: