×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Silly Billyz otroška igralna odeja

Silly Billyz otroška igralna odeja
Šifra: #458

Dosegljivost: Na zalogi

16,99 €

* Obvezna polja

Opis

Podorobnosti

Lep sončen dan idealen za izlete in poležavanje na travi. Ta igralna odeja za dojenčke je nepogrešljiv pripomoček za vse starše, saj bo polepšala trenutke v tisočih situacijah. Malček se bo na tako prijetnem materialu počutil odlično, vi pa boste lahko uživali ob malčkovih vragolijah. Otroška odeja je narejena iz vrhunskega materiala; zgornji del prekriva flis (100 poliester), ki se ne mucka, na spodnjem delu pa je 100% najlon, ki je enostaven za čiščenje. Vedno boste vedeli katera stran je spodnja, tako da vam ne bo potrebno skrbeti, da bi se malček igral na umazani odeji. Malček bo ostal suh in vesel; pa naj bo to v stanovanju, vozičku, parku ali na plaži. Otroška igralna odeja je idealna tudi za previjanje, saj prekrije večino previjalnih miz v restavracijah ali drugih javnih prostorih. Je izredno velika; 95x75cm in pralna v pralnem stroju (ni primerna za sušilni stroj). Na voljo je v dveh barvah: roza in modra.
otrok svetuje Najbolj uporabna otroška odeja do sedaj! Zložite jo lahko v vašo previjalno torbo, voziček, uporabljate pa na vsakem koraku z vašim malčkom.
Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.

Mogoče bi vas zanimalo tudi: