×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Travel John prenosne wc vrečke za otroke

Travel John prenosne wc vrečke za otroke
Šifra: #145

Dosegljivost: Na zalogi

6,90 €
Opis

Podorobnosti

Potovanje, izleti so tisto, kar vsi tako dolgo čakamo in se veselimo. Vendar pa se verjetno vsi spomnite situacij, ko so vrste na cestah dolge več kilometrov, na trajekt je potrebno čakati najmanj 2 uri, avtobus se ne bo ustavil še najmanj eno uro, na počivališču pa je wc pokvarjen, a vaš otrok ne zdrži niti sekunde več. Prenosne wc vrečke so izjemno praktične, higienične, brez neprijetnega vonja in so edinstven nepropustni prenosni wc za otroke. Travel John vrečke vsebujejo ultra absorpcijske mikro kroglice, ki poskrbijo tako za tekočino, kot tudi vonj. So enostavne za uporabo in po uporabi, jih lahko odvržete v najbližji koš za smeti. Zavitek vsebuje tri vrečke.
otrok svetuje Revolucionarni izdelek, ki je nepogrešljiv pri cestnih zastojih, kampiranju, jadranju ali ob bolezni, ko iz postelje ni moč vstati. Prenosni wc je primeren prav za vse, ne glede na to ali ste moški, ženska ali otrok, veseli pa ga bodo tudi invalidi.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.

Mogoče bi vas zanimalo tudi: