×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Pregrada za otroke za v banjo

Pregrada za otroke za v banjo
Šifra: #141

Dosegljivost: Na zalogi

29,99 €
Opis

Podorobnosti

S pregrado za otroke boste malčku brez nepotrebnega pregovarjanja, zakaj nekaj ne sme, onemogočili dostop do nevarne pipe. Tako bo čofatanje v banji postalo še bolj prijetno tako za vas kot za otroka. Pregrado za otroke za kad je zelo enostavno namestiti in odsstraniti, priročen design pa omogoča dobro pritrjevanje na zaobljene stene kadi. Pregrado za otroke lahko uporabljate v banjah, katerih notranja širina je med 48 in 66 cm. Po uporabi pregrado zvijete v rolo in jo zložite v priloženo vrečko za shranjevanje.
otrok svetuje Moja mami je sedaj brez skrbi, da se pri kopanju v banji ne opečem ali udarim v glavo.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.