×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Otroški body - Kralj z napisom ime otroka

Otroški body - Kralj z napisom ime otroka
Šifra: #552

Dosegljivost: Na zalogi

17,95 €
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

* Obvezna polja

Opis

Podorobnosti

Kralj vam bo dal energijo in vam jo tudi vzel. A njegov nasmeh si boste zapomnili. Otroški body iz mehkega materiala, ki ga bo vaš otrok z veseljem nosil, vam pa bo pogled na srečnega otroka pričaral pravo veselje. Narejen je iz 100% visoko kvalitetnega bombaža (finerib) , vsi bodyji pa imajo antialergijske pritiskače. Perete jih lahko v pralnem stroju s podobnimi barvami pri temperaturi 60°C (krčenje do 4%) in likate na notranji strani. Sušenje v sušilcu lahko poškoduje napis, zato vam priporočamo sušenje na zraku. Beljenje ni dovoljeno. Barve body: bela, svetlo modra, roza Barve napisa: bela, črna, svetlo modra, temno modra, svetlo zelena, rdeča
otrok in njegova majica Očka najbolje ve, kje me je štorklja prinesla, zato mi je tudi kupil to luštni body.
Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.