×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Otroška kapa z 3D motivom Snežko Snežaka

Otroška kapa z 3D motivom Snežko Snežaka
Šifra: #198

Dosegljivost: Na zalogi

7,90 €
Opis

Podorobnosti

Otroška kapa z motivom snežaka bo vaše otroke še posebej navdušila.
Otroška kapa z motivom snežaka bo vaše otroke še posebej navdušila. Z njo boste pričarali pravo pravljično decembrsko vzdušje, otroci pa se bodo še bolj veselili prihod Božička. Je izredno topla in zaradi všite elastike primerna za otroke od 2 – 12 let. Sestava: 100% poliester, polnilo 100% poliester S to kapo bodo tudi ušesa na toplem. Ta kapa je vsestranska in uporabna že danes! Kapa bo primerna za prvi sneg, Veseli December, Božič in še mrzli začetek drugega leta.
Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.