×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Otroške kape z motivom

Otroške kape z motivom
Šifra: #447

Dosegljivost: Na zalogi

6,99 €

* Obvezna polja

Opis

Podorobnosti

Otroški svet je poln domišljije, ki spodbuja razvoj miselnih procesov. Popestrite vsakdanjik ali rojstnodnevno praznovanje z zabavnimi otroškimi kapami. Otroci vam bodo nadvse hvaležni, vi pa zadovoljni, da ste tako razveselili vašega otroka. Kapa ima trak na ježka na zadnji strani za boljše prileganje. Na voljo so trije motivi: kužek, opica, račka. Material: 100% bombaž
otrok svetuje svetuje: Kape takšne in drugačne, vedno jih je zabavno nositi, pa še dobra za zaščita pred soncem so.
Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.