×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Otroška športna vreča - VEČ BARV

Otroška športna vreča - VEČ BARV
Šifra: #474

Dosegljivost: Na zalogi

9,95 €
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

* Obvezna polja

Opis

Podorobnosti

Otroška športna vreča z imenom otroka je izjemno pripočna in uporabna v številnih situacijah. Vaš otrok jo bo lahko uporabljal za vse športne aktivnosti, športne dneve, pohode ali pa za shranjevanje oblačil in obutve v garderobi. Stvari shranjenne v vreči se ne bodo nikoli izgubile, saj bo na njej napisano otrokovo ime in tako ne bo prišlo do zamenjave s sošolci. Dimenzija: 34,5 x 45 cm Material: 100% poliester
otrok svetuje Sem prav vesela, ker imam tako dobro športno vrečo, na kateri je napisano moje ime.
Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.