×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Odsevni jopič za otroke KidSafe

Odsevni jopič za otroke KidSafe
Šifra: #570

Dosegljivost: Ni na zalogi

9,95 €
Opis

Podorobnosti

Odsevno varnostni jopič bo poskrbel, da bo vaš malček viden in opazen na cestišču. Sedaj bodo sprehodi ob cestišču v mraku ali temi, varni. Pomembno pa je tudi, da imate tak jopič nenehno v avtu kadar morate v primeru okvare zapustiti vozilo.
Fluorescentni varnostni jopič je brezrokavnik in sestavljen iz 100% poliestra ~ ~ ~ nastavljiv velcro izdelan v skladu s standardom EU (EN 1150: razred 2) ~ optimalne varnosti za 2 ravni (5 cm), odsevnih trakov. Primerno za otroke starosti od 5 do 12 let.
Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.