×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Otroške odbojne nalepke 3M za oblačila

Otroške odbojne nalepke 3M za oblačila
Šifra: #165

Dosegljivost: Na zalogi

6,99 €
Opis

Podorobnosti

Kadar so otroci sami, dodatna previdnost ni odveč, zato vam svetujemo, da otroška oblačila opremite s posebnimi odbojnimi nalepkami za tekstil. Na jakne, puloverje, hlače, smučarski kombinezon jih lahko prišijete, nanesete z likalnikom in preprosto nalepite. Otroške nalepke za oblačila lahko tudi izrežete in jih oblikujete po svojem okusu. Otroški paket vsebuje 3 nalepke v srebrni barvi v velikosti 9x15cm. Paket je sestavljen iz nalepke za šivanje, odbojne nalepke, ki jo nanesete z likalnikom in odbojne nalepke, ki jo prilepite na oblačilo. Otroške odbojne nalepke so vidne na razdalji 160 m.
otrok svetuje Za varno pot iz šole poskrbijo otroške odbojne nalepke za oblačila, tako me vozniki in kolesarji bolje opazijo.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.