×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Otroške odbojne nalepke 3M - otroški paket

Otroške odbojne nalepke 3M - otroški paket
Šifra: #164

Dosegljivost: Na zalogi

6,90 €
Opis

Podorobnosti

Nič ni preveč, ko gre za varnost vaših otrok, pa naj bo to na poti iz šole domov ali med igro na dvorišču. 3M odbojne nalepke za otroke so namenjene za dodatno varnost in vidnost vaših otrok zlasti ponoči, v slabi vidljivosti oz. slabem vremenu. Otroške odbojne nalepke lahko nalepite npr. na šolsko torbo ali nahrbtnik. Nalepke za otroke so vidne v dosegu 160m. Paket vsebuje 6 samolepilnih nalepk z otroškimi motivi: Smiley, srce, rožica, zvezda, avto in strela. Otroške odbojne nalepke niso primerne za oblačila, ki jih perete.
otrok svetuje Svoj kolo opremim s posebno otroško odbojno nalepko, tako sem še bolj pred nepredvidljivimi situacijami.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.