×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Nosečniška majica z napisom – Baby Prince on board

Nosečniška majica z napisom – Baby Prince on board
Šifra: #502

Dosegljivost: Na zalogi

Akcijska cena 18,50 €

Cena: 22,95 €

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

* Obvezna polja

Akcijska cena 18,50 €

Cena: 22,95 €

Opis

Podorobnosti

Posebni so trenutki, ko v vas raste drobceno bitje, in vi dobro veste, da je že sedaj za vas mali princ. Tako pa bodo tudi ostali vedeli, da pod srcem nosite neprecenljivi zaklad. Nosečniške majice z napisom in kratkimi rokavi so narejene iz izredno prijetnega in prilegajočega materiala , saj je 93% bombažu dodan 7% elastan. Perete jih lahko v pralnem stroju s podobnimi barvami pri temperaturi 40°C (krčenje do 5%), likate na notranji strani, sušenje v sušilcu in beljenje ni dovoljeno. To so majice za nosečnice, ki nekaj veljajo!
nosečnica Pozor, pazljivo z mano, saj je z mano pravi mali princ.
Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.

Mogoče bi vas zanimalo tudi: