×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Huggalugs gamaše - metulji

Huggalugs gamaše - metulji
Šifra: #129

Dosegljivost: Ni na zalogi

12,95 €
Opis

Podorobnosti

Vaša prijateljica je dobila novorojenčka, vi pa si želite, da bi ji podarili zanimivo, izvirno in praktično darilo. Priporočamo vam, da izberete idealno darilo, ki se ga bo razveselil prav vsak starš. Gamaše Huggalugs so odličen kos oblačila, ki ga mamice po vsem svetu z veseljem uporabljajo vsak dan od rojstva pa do otrokovega 6 leta. Že dojenčki se v njih počutijo nadvse udobno, saj so noge tople, hkrati pa jim ni potrebno imeti kup oblačil čez njihov mali in občutljivi trebušček. Tako se lahko prosto gibajo, pasejo kravice in se prevračajo iz boka na boka. Te čudovite z metulji poslikane gamaše pa bodo rasle skupaj z njimi vse do njihovega 6 leta. Zagotavljamo vam, da nobeden drug kos oblačila ne bo tako praktičen, mehek na otip in uporaben toliko časa…. To so lahko le Huggalugs gamaše. Primerne so za vse otroke od rojstva do 6 let. Lahko pa jih bodo nosili tudi najstniki in odrasli, saj so idealni dodatni vir toplote za gležnje, spodnji del nog ali rok. So zelo raztegljive in narejene so iz prvovrstnega materiala; 80% bombaža, 15% najlona in 5% spandexa.
otrok svetuje svetuje: Huggalugs gamaše so nepogrešljiv kos oblačila tudi v vrtcu, saj so mehke, tople in enostavne za obleči, česar bodo veseli tako otroci kot tudi vzgojiteljice.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.

Kaj praviš na 10% popusta?

PS: Pišemo novičnike krajše od sobote in lepše od sončne nedelje. Obljubljamo tudi dobre kupčije.
Vpiši svoj email tukaj in prejmi kupon za 10 % popusta.
Ne, hvala