×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Huggalugs gamaše - handsome

Huggalugs gamaše - handsome
Šifra: #128

Dosegljivost: Na zalogi

12,95 €
Opis

Podorobnosti

Čeprav sem majhen imam svoj stil. Prav vsak otrok je rad lepo oblečen seveda pa ne na račun udobja. Z gamašami Huggalugs lahko svojemu malčku ponudite oboje, saj so odličen modni dodatek in nepogrešljiv del oblačila, ko postane mrzlo ali zapiha veter. Gamaše se na roke ali noge nadenejo v nekaj sekundah, česar pa bodo najbolj veseli prav vaši otroci. Saj se verjetno spomnite uporniških vzdihljajev, ko je bilo treba sleči hlače, obleči žabice in še enkrat hlače? Z Huggalugs gamašami bo vaših problemov zagotovo konec. Primerne so za vse otroke od rojstva do 6 let. Lahko pa jih bodo nosili tudi najstniki in odrasli, saj so idealni dodatni vir toplote za gležnje, spodnji del nog ali rok. So zelo raztegljive in narejene so iz prvovrstnega materiala; 80% bombaža, 15% najlona in 5% spandexa.
otrok svetuje svetuje: Otroci zelo zgodaj razvijajo občutek za stil oblačenja. Naj vaš malček sodeluje pri izbiri oblačil in tako spodbujajte njegov smisel za izražanje in ustvarjalnost.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.