×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Otroške gamaše - princeska

Otroške gamaše - princeska
Šifra: #5

Dosegljivost: Ni na zalogi

12,50 €
Opis

Podorobnosti

Najlepši so dnevi, ko imate čas le za svoje najmlajše in se odpravite ven v naravo ali pa si želite le krajšega sprehoda po mestu. Takrat se zagotovo sprašujete, kako naj bo moja princeska oblečena. Ji bo vroče ali mrzlo? S prečudovitimi Huggalugs gamašami boste imeli rešitev za vse temperaturne spremembe. Na roke in noge zdrsnejo enostavno in hitro, vaša malčica pa bo jih bo naravnost oboževala, saj so prijetnega dotika in čisto po zadnji modi. Primerne so za vse otroke od rojstva do 6 let. Lahko pa jih bodo nosili tudi najstniki in odrasli, saj so idealni dodatni vir toplote za gležnje, spodnji del nog ali rok. So zelo raztegljive in narejene so iz prvovrstnega materiala; 80% bombaža, 15% najlona in 5% spandexa.
otrok svetuje svetuje: Huggalugs gameše zavzamejo tako malo prostora, da jih lahko spravite v svojo ročno torbico in vedno boste imeli čarobno rešitev za vse hitre temperaturne spremembe.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.

Kaj praviš na 10% popusta?

PS: Pišemo novičnike krajše od sobote in lepše od sončne nedelje. Obljubljamo tudi dobre kupčije.
Vpiši svoj email tukaj in prejmi kupon za 10 % popusta.
Ne, hvala