×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Clevama držalo za pipo

Clevama držalo za pipo
Šifra: #139

Dosegljivost: Na zalogi

13,99 €
Opis

Podorobnosti

Ko bi vsaj imele 3 roke! To je stavek, ki ga mame pogosto izrečejo in si zaželijo, da bi se lahko uresničil. In ne boste verjeli, v kopalnici je to celo mogoče. Predstavljajte si, da imate prosti obe roke, medtem ko svojemu nadobudnemu malčku umivate glavo. Nastavek za pipo je nadvse uporabno, saj ga lahko namestite na poljubno višino in ni pomembno, koliko je star vaš otrok. Držalo bo tako uporabno leta in leta, uporabljali pa ga bodo lahko vsi člani družine in tako lahko vašo kad kadarkoli spremenite v tuš.
otrok svetujeDržalo za pipo je nadvse enostavno za pritrjevanje, odstranjevanje in vrtenje.
Video

VideoDržalo za pipo prikazuje druga polovica videa:

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.