×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Podpora strankam

III.) Dostava

 IV. Pravilnik o zasebnosti

I.) Pogosta vprašanja


 

1.) Kako opravim nakup?

Naročila je možno opraviti vse dni v letu, 24 ur na dan. Naročila sprejemamo preko nakupa v spletni trgovini www.mybaby.si ali preko e-maila info@mybaby.si . V spletni trgovini se je potrebno prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. Povezava na prijavo se nahaja v desnem zgornjem kotu strani. V kolikor ste nov uporabnik kliknite na gumb "odpri račun", kamor je potrebno vnesti potrebne podatke (polja označena z * so obvezna). V kolikor ste že registrirani kupec pa v polja vpišete vaš e-mail naslov in geslo ter kliknite na gumb prijava. Izdelke lahko izbirate med kategorijami, ki so navedene. Znotraj vsake kategorije se vam pokažejo še podkategorije, med katerimi lahko izbirate. Izdelki so predstavljeni z osnovnim in dodatnim opisom kot npr. naziv izdelka, opis izdelka, slika, barva, velikost, sestava, vzdrževanje in cena. V kolikor želite želeni izdelek naročiti, preprosto kliknite na gumb "v košarico". Pri nekaterih izdelkih (majice, bodiji, kape, nalepke) pa pred dodajanjem v košarici izberite še polja z atributi (npr. barva, velikost majice oz. nalepke, željeni napis, barva napisa, tip pisave ipd.) Nakupovalna košarica shranjuje vse vaše izbrane izdelke ter vam kaže količino in ceno (z in brez DDV). Izdelkom lahko poljubno spreminjate število, tako da v okenček količina vpišete število željenih izdelkov. S pritiskom na gumb "preračunaj vrednosti" se vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa. Posamezen izdelek lahko kadarkoli tudi odstanite iz košarice s klikom na ikono/gumb koš, ki se nahaja čisto desno pri vsakem izdelku. V kolikor ste prejeli tudi kodo za popust, le to preprosto vpišite v okenček "Koda za popust" in kliknite uporabi kupon. Popust se vam avtomatično preračuna. Ko zaključite z izborom artiklov in ste prepričani, da želite izdelke, ki se nahajajo v košarici tudi kupiti, kliknite na gumb »zaključi nakup«. Sledijo koraki za potrditev naročila in sistem vas bo najprej preusmeril v obrazec, kamor se najprej prijavite po zgornjih navodilih (v kolikor le tega niste storili že predhodno). V vpisna polja vpišete potrebne podatke in se z gumbom naprej pomikate na naslednji korak. V polje dostava vpište točen naslov, kamor želite, da se izdelek dostavi, izbereti način plačila (po povzetju, bančno nakazilo ali paypal),. V zadnjem koraku se vam prikaže pregled naročila, kjer s klikom na gumb "zaključi račun" dokončno potrdite vaša naročila. Po končni potrditvi boste na vaš elektronski naslov prejeli sporočilo s potrditvijo vašega naročila. V vsakem trenutku boste imeli dostop do vpogleda statusa naročila v rubriki moj račun (za podatke o statusu, naročilih itd. se morate predhodno prijaviti z vašim e-mail naslovom in geslom). O dostavi boste preko sms-a in elektronske pošte obveščeni 1-3 dni pred dejansko dostavo.

2.) Ali lahko vedno vrnem izdelke?

Skladno z določili 43.č. člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) ima potrošnik pravico, da v petnajstih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe in sicer na kontaktni elektronski naslov info@mybaby.si, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Nepersonalizirane izdelke lahko vrnete v roku 15 dni, v kolikor z izdelkom niste zadovoljni. Rok vrnitve začne teči z datumom dostave paketa. Izdelke lahko vrnete znotraj tega obdobja na vaše stroške poštnine. Izdelki morajo biti nerabljeni in jih lahko vrnete le v originalni embalaži. Vsi produkti, ki so bili poškodovani po dostavi in niso v originalni embalaži ne bodo zamenjani ali povrnjeni. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino. Personalizirane ozdelke oz. izdelke po naročilu ni možno vrniti oz. preklicati, v kolikor je šlo naročilo že v izdelavo. Te izdelke je možno vrniti le v primeru, da je prišlo do napake s strani ponudnika.

V primeru, da ste prejeli poškodovan paket med transportom, ga takoj reklamirajte dostavljavcu in nas o tem obvestite na info@mybaby.si Rok za prvi odgovor je 8 dni.

Prosimo vas, da pri vračilu sporočite tudi vaše osebne podatke (ime in priimek, telefonsko številko, email, naslov).

Nov izdelek vam bomo poslali znotraj 30 dni po prejemu vaše reklamacije.

Personalizirane izdelke lahko vrnete, v kolikor ste opazili napako v materialu ali napisu. Izdelek lahko vrnete po pošti na zgornji ali pa nam pošljite fotografijo, iz katere je jasno razvidno, kje je napaka. Prosimo vas, da sliki dodate tudi vaš opis. Sliko nam lahko pošljete na info@mybaby.si

3.) Kako lahko plačam izdelke?

3.1.) Po povzetju

V primeru plačila po povzetju z gotovino plačate dostavljavcu podjetja GLS - General Logistics Systems Slovenija in GLS bo za vas opravil plačilo. Službi GLS plačate provizijo za plačilo po njihovem ceniku.

3.2.) Bančno nakazilo

V kolikor želite lahko plačate preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki, ki bo za vas opravila plačilo.

OPOZORILO: Prosimo vas, da pri plačilu ne pozabite napisati številko vašega naročila.

Vse dodatne stroške bančnih provizij plača kupec. V kolikor plačilo ne bo izvedeno znotraj 3 delovnih dni, se bo smatralo kot odstop od naročila in izdelki ne bodo poslani. Izdelki bodo pripravljeni za dostavo, ko bo znesek naročila plačan v celoti.

 3.3.) PayPal

Paypal je najvarnejši način za plačevanje online. Lahko plačujete s številnimi karticami kot so Visa, Mastercard in American Express. Vaši podatki so varni in lahko dobite vaš denar nazaj, v primeru kakršnihkoli neprijetnosti. Več informacij o PayPal najdete na www.paypal.com

3.4.) Bančne kartice

Izdelke lahko plačate tudi z bančnimi karticami kot so Maestro, Mastercard, Visa...

 

4.) Kako pravilno plačate predračun?

Predračun lahko plačate preko spletnega bančništva ali pa v banki ali pošti, kjer izpolnite in plačateplačilni nalog )Vsipotrebni podatki za plačilo storitev vam bodo poslani na email.

 

Številka transakcijskega računa, kamor nakažete znesek je SI56 1010 0004 9131 271 (Banka Koper). Za sklic navedite številko vašega naročila.

Prejemnik nakazila je:

Miha Peček s.p.

Tržaška 297

1000 Ljubljana

TRR: SI56 1010 0004 9131 271

 Sklic: (številka naročila)

5.) Kako uporabim kupon za popust?

SPLOŠNA NAVODILA ZA VPIS KUPONA

Akcije veljajo do prekinitve ter se med seboj izključujejo. Kupon po datumu, ko popust poteče, ni veljaven. V kolikor imate težave nam pišite na info@mybaby.si.

Sledi postopek za uporabo kupona:

  1. V košarico dodajte želene artikle.
  2. Ko zaključite izbor artiklov in se nahajate na spletni strani košarice, se spodaj levo pod izbranimi artikli nahaja razpredelek "Koda za popust", kamor vpišete vašo kodo za popust. Spodaj podajamo primer košarice, v kateri je 1 arkikel, spodaj pa omenjen razpredelek za vnos kode
  3. Kliknite gumb "Uporabi kupon". Vrednost nakupa se vam po kliku avtomatično preračuna.
  4. Kliknite na gumb "Zaključi nakup" in nadaljujte s koraki v na strani blagajne.
  5. Nadaljujrte s koraki, v katerih izberete način plačila, naslov za dostavo, itd.

KUPON PREJET OB ROJSTNEM DNEVU OTROKA

V primeru, da ste od nas prejeli čestitko za rojstni dan vašega otroka, vam bomo ob vašem naslednjem nakupu podarili kapo. Kapo morate najprej dodati v košarico, nato pa na strani košarice vnesite kodo, ki ste jo prejeli v elektronskem sporočilu.

KUPON ZA 10 EUR POPUSTA PRI VAŠEM NASLEDNJEM NAKUPU

Za vas smo pripravili posebno akcijo, v kateri vam pri vašem naslednjem nakupu podarimo enkratni popust v višini 10 €. Popust velja za vsa naročila nad 100 €. Vaša koda za popust je mybaby Po izboru izdelkov, v košarici vnesete v polje KODA ZA POPUST geslo mybaby ter kliknite uporabi kupon. Vrednost nakupa se vam avtomatično preračuna in zmanjša za 10 €. Nato kliknite gumb "zaključi nakup" ter nadaljujte s koraki v blagajni.

6.) Kakšna so navodila za pranje oblačil?

Vsi bodyji in majice so izdelani iz 100% bombaža. Bodyje lahko perete pri 60°C v pralnem stroju, majice pa pri 40°C. Blago se pri pranju skrči 4-5%, kar pa smo tudi že upoštevali pri oblikovanju modelov in so dovolj veliki, da bodo vašim najdražjim prav tudi po več pranjih. Svetujemo vam, da oblačila ne sušite v sušilcu, saj se oblačila dodatno skrčijo, dodatno pa se lahko poškoduje tudi barva in napis na oblačili. Beljenje pri pranju ni dovoljeno, svetujemo pa vam, da za obstoj intenzivnih barv uporabljate blaga pralna sredstva, perete skupaj z oblačili podobnih barv in ne sušite na direktnem soncu.

7.) Kako nalepim nalepko na avto?

Nalepko za avtomobil lahko nalepite na zunanjo ali notranjo stran avtomobilskega stekla. Lepite pri temperaturi nad 10°C, pred tem pa je potrebno steklo temeljito očistiti z detergentom in dobro osušiti.

Nalepka bo nalepljena na transferni papir in zaščitena s prenosno folijo. Nalepko položite na avtomobilsko steklo, tako da se prenosna folija nahaja na notranji strani. Na zgornjem delu nalepko fiksirajte z lepilnim trakom. Previdno odstranite prenosno folijo in počasi od zgoraj navzdol prilepite nalepko ter pogladite z ravno stvarjo (npr. stara kartica ipd.). Na koncu le še odstranite transferni papir. Nalepke so obstojne do 5 let.

Video vodič za namestitev nalepke Video vodič za odstranjevanje nalepke

8.) Kako nalepim stensko nalepko?

Površina, na katero želite namestiti stensko nalepko mora biti čista in suha.Če je površina mokra ali umazana, se stenska nalepka ne bo dobro prijela stene. Poskrbite, da boste območje, kjer želite uporabiti vašo nalepko, temeljito očistili s suho krpo. Nalepko je sestavljana iz treh plasti: iz sloja prozorne folije, v sredi se nahaja vaš motiv, zadaj pa je nosilni sloj. Nalepko razvijte na mizo, da bo zadnja stran obrnjena proti vam. Počakajte, da se nalepka nekoliko zravna. S plastično kartico močneje pogladite po vsej zadnji površini, da boste kasneje nalepko lažje lepili.

Preden začnete z namestitvijo nalepke, se prepričajte, da bo izbrana pozicija za namestitev prava.Pri označevanju si lahko pomagate z libelo, metrom in svinčnikom – na steno označite zgornja robova. Z zgornje - zadnje strani odlepite nekaj centimetrov nosilnega sloja in ga odstižite. Tako pripravljeno nalepko nalepite pod označena mesta. Sedaj počasi odstranjujte zadnji sloj, istočasno drgnite s kartico po zgornjem sloju - začnite zgoraj na sredini in gladite proti dnu in zunanjosti nalepke, čim bolj enakomerno. Gladite tudi dele, pod katerimi ni motiva. Nosilni sloj odstranjujte vzporedno s sprednjim slojem.

Ko ste končali, odlepite zgornji sloj - začnite z vrha. Zgornji sloj počasi vlecite proti dnu, čim bolj ob steni. Pri tem je treba paziti, da je motiv pritrjen na steno. V kolikor je stena poroznejša, se lahko deli motiva prijemajo sprednjega sloja. Takrat podrgnite s plastično kartico po tem delu nekoliko močneje. Lepila motiva se ne dotikajte s prsti, ker ga s tem oslabite! Namestili ste stensko nalepko. Po namestitvi stenske nalepke lahko pogladite motiv samo s čisto in fino krpo. V primeru lepljenja na neporozne površine boste morda opazili kakšen zračni mehurček. Tega prebodete z iglo in s krpo zagladite.

II.) Splošni pogoji


 

1.) Cene

Cene so navedene v evrih. Cene ne vsebujejo ddv, nismo davčni zavezanci. Cene in dobavni roki veljajo na dan naročila in se lahko dnevno spreminjajo brez predhodnega obvestila. Trudimo se za čim bolj točne in ažurne informacije, obstaja pa možnost, da podatki niso popravljeni v trenutku spremembe. V tem primeru stranki ponudimo možnost zamenjave ali vračilo denarja.

2.) Tajnost podatkov

Za izvedbo nakupa potrebujemo nekatere vaše podatke, ki so nujni za čim hitrejšo in nemoteno dostavo. V kolikor nam boste posredovali še podatke o rojstnem dnevu vašega otroka, boste deležni dodatnih ugodnosti. Podatki so skrbno varovani in jih bomo obdržali v tajnosti ter ne bodo posredovani tretji osebi. Katalog zbirke osebnih podatkov je prijavljen državnemu nadzornemu organu in objavljen v registru zbirk osebnih podatkov. Ob morebitnem vdoru v računalniški sistem ne prevzemamo odgovornosti. Z registracijo se smatra, da se strinjate, da se vaši podatki uporabljajo za tržno – komunikacijska sporočila. V kolikor le teh ne boste želeli prejemati, se boste lahko kadarkoli odjavili na naši spletni strani.

3.) Vrnitev izdelkov

Skladno z določili 43.č. člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) ima potrošnik pravico, da v petnajstih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe in sicer na kontaktni elektronski naslov info@mybaby.si, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Nepersonalizirane izdelke lahko vrnete v roku 15 dni, v kolikor z izdelkom niste zadovoljni. Rok vrnitve začne teči z datumom dostave paketa. Izdelke lahko vrnete znotraj tega obdobja na vaše stroške poštnine. Izdelki morajo biti nerabljeni in jih lahko vrnete le v originalni embalaži. Vsi produkti, ki so bili poškodovani po dostavi in niso v originalni embalaži ne bodo zamenjani ali povrnjeni. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino. Personalizirane ozdelke oz. izdelke po naročilu ni možno vrniti oz. preklicati, v kolikor je šlo naročilo že v izdelavo. Te izdelke je možno vrniti le v primeru, da je prišlo do napake s strani ponudnika.

V primeru, da ste prejeli poškodovan paket med transportom, ga takoj reklamirajte dostavljavcu in nas o tem obvestite na info@mybaby.si

Nov izdelek vam bomo poslali znotraj 30 dni po prejemu vaše reklamacije.

Personalizirane izdelke lahko vrnete, v kolikor ste opazili napako v materialu ali napisu. Izdelek lahko vrnete po pošti na zgornji ali pa nam pošljite fotografijo, iz katere je jasno razvidno, kje je napaka. Prosimo vas, da sliki dodate tudi vaš opis. Sliko nam lahko pošljete na info@mybaby.si

4.) Vrnitev kupnine

V kolikor vam izdelek ne ustreza ali je poškodovan, ga bomo z veseljem zamenjali za katerikoli drugi izdelek ali pa vam vrnemo denar. Denar vam bomo vrnili v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v 15 delovnih dneh od prejema reklamacije. Za hitrejšo vrnitev denarja vas prosimo, da nam ob obvestilu sporočite tudi vaš TRR.

5.) Podatki, navedeni na spletni strani

Pridružujemo si pravico do spremembo splošnih pogojev in drugih podatkov objavljenih na spletni strani brez predhodnega obvestila. Trudimo se skrbeti za točnost in ažurnost podatkov, kljub temu vsebine lahko vsebujejo napake, za katere ne prevzemamo odgovornosti. Fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

6.) Veljavnost naročila

Kupec z nakupom potrjuje, da se strinja s splošnimi pogoji podjetja. Kupec ima pravico, da odstopi od pogodbe v roku 15 dni. V kolikor izdelkov ne moremo dostavi, si pridružujemo pravico do odstopa, seveda pa vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov. Naročila (pogodbe) so shranjena na našem strežniku, kopija naročila (pogodbe) je priložena izdelkom v dostavnem paketu. Kupec pa lahko zahteva izpis naročila tudi po e-mailu info@mybaby.si .

7.) Podatki o podjetju

Miha Peček s.p.

Tržaška 297

1000 Ljubljana

Davčna številka: 91648777

TRR: SI56 1010 0004 9131 271

 

III.) Dostava 

Blago vam bo glede na vaš izbor dostavila Pošta Slovenije ali družba GLS - General Logistics Systems Slovenija, s katero imamo sklenjeno pogodbo. Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije.

1.) Čas dostave

Izdelki bodo dostavljeni v času od 5 - 7 delovnih dni po prejemu naročila, razen v kolikor vas ne obvestimo drugače. Ob sobatah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V kolikor katerega izdelka ni na zalogi, boste obveščeni na vaš elektronski naslov, v katerem vam bomo sporočili tudi možen datum dostave. O dostavi boste preko elektronske pošte obveščeni 1 dan pred dejansko dostavo.

2.) Cena dostave

Strošek dostave bo izpisan na vašem naročilu. Cena dostave preko pošte Slovenije 2,50, preko podjetja GLS pa 3,97 EUR. Strošek poštnine za tujino je 6,90 €,

3.) Ko vas ni doma

Ob naročilu lahko v okenček za dostavo napišete tudi naslov, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah. Tako boste izdelke lahko prevzeli tudi na vašem delovnem mestu, pri starših ali na kateremkoli drugem naslovu.

 

IV.  PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

Kakšne podatke zbiramo?

Miha Peček s.p. zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, geslo v šifrirani obliki ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu www.mybaby.si.  Miha Peček s.p. ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Miha Peček s.p.  lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletne strani). Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 3 leti, potem postanejo neaktivni.


Način in namen obdelave osebnih podatkov 

Z uporabo spletnega mesta www.mybaby.si se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. 

Miha Peček s.p. kot upravljavec podatkov lahko te v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Podatkov o uporabnikih Miha Peček s.p. v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. 

Prijava na e-novice:


Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih Miha Peček s.p. do preklica obvešča o novostih v ponudbi na spletu in ostalih prodajnih mestih, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah. S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic, ki je istočasno lahko tudi baza prejemnikov ugodnosti, ki jih www.mybaby.si nudi svojim uporabnikom (npr. popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra …). Za prijavo na e-novice  Miha Peček s.p.  zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se uporabnik prijavi kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov, telefon in rojstni datum. 

Uporabnik je do preklica prijavljen na e-novice www.mybaby.si (t. i. opt-in). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Uporabnik lahko zahteva tudi prenos podatkov ali seznanitev z njimi. Upravljavec Miha Peček s.p. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. E-novice Miha Peček s.p.  pošilja preko spletne aplikacije MailChimp. 

Sodelovanje v nagradnih igrah:


Obdelavo podatkov, zbranih s sodelovanjem v nagradnih igrah, urejajo pravilniki o nagradnih igrah. 

Registracija uporabnika:


V spletni trgovini www.mybaby.si se lahko posameznik prijavi kot registrirani uporabnik. Vsebine spletne trgovine so dostopne tudi anonimnim neregistriranim uporabnikom (gostom). Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oz. od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh www.mybaby.si. Končni kupec v spletni trgovini www.mybaby.si je izključno tisti registrirani uporabnik oz. neregistrirani uporabnik (gost), ki kupuje blago za osebne namene ali nepridobitno dejavnost.


V primeru, da se uporabnik registrira, bo podjetje Miha Peček s.p.. vpisane podatke do preklica uporabljalo za obdelavo uporabnikovega naročila, pripravo še bolj relevantnih ponudb in za marketinške analize, ki bodo pomagale izboljšati prodajni proces. Podatki bodo lahko uporabljeni tudi za ponovno trženje. Uporabniku registracija olajša spremljanje preteklih nakupov in skrajša nakupni postopek. Podjetje Miha Peček s.p.  podatke hrani do preklica ali odjave skladno s slovensko zakonodajo. Uporabnik se lahko kadarkoli pisno odjavi z mailom, poslanim na  info@mybaby.si, ali s klikom na gumb Izbris računa. V primeru, da uporabnik želi izbrisati uporabniški račun, mora e-sporočilo vsebovati naslednje podatke: naslov sporočila naj bo Ukinitev uporabniškega računa; v vsebini naročila mora biti navedeno ime in priimek uporabnika, naslov in elektronski naslov, s katerim se je uporabnik registriral; sporočilo mora biti poslano z elektronskega naslova, s katerim je uporabnik prijavljen kor registrirani član. 

Nakupovanje kot gost:


V primeru, da uporabnik naročilo izvede kot gost, bo podjetje Miha Peček s.p. vpisane podatke uporabilo za obdelavo oddanega naročila. Miha Peček s.p.  kot davčni zavezanec mora v skladu s 86. členom ZDDV zagotoviti hrambo računov, ki se nanašajo na dobave blaga ali storitev na ozemlju Slovenije najmanj 10 let po poteku leta, na katero se računi nanašajo – s tem pa se hranijo tudi podatki, ki so na računu. Uporabnik lahko specifična vprašanja na podjetje Miha Peček s.p.   posreduje tudi preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, in s tem upravljavcu zaupa navedene podatke. Ti bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega vprašanja. E-naslovi, navedeni na spletni strani, niso osebni, pač pa poslovni e-naslovi. Torej niso vezani na eno fizično osebo, pač pa podatke, posredovane na ta način, lahko obdelujejo različne osebe – z namenom hitre in učinkovite rešitve uporabnikovega vprašanja. S pošiljanjem e-sporočila preko spletnega obrazca ali na naslove, navedene na tem spletnem mestu, se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta www.mybaby.si. 


Pravice uporabnika 

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje, za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos podatkov. Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu www.mybaby.si pa lahko naslovi tudi na elektronski naslov info@mybab.si

Kako zagotavljamo varnost podatkov 

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh www.mybaby.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Miha Peček s.p.  varovalo ter preprečevalo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Miha Peček s.p.  pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) z uporabniškim imenom in geslom. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla. 

Miha Peček s.p.  za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo, ki skrbi za kodiranje vseh informacij, poslanih z naročili. Podatki o plačilni kartici, ki jih uporabnik vnese v primeru takšnega načina plačila, se v kodirani obliki prenesejo iz uporabnikovega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik Braintree.

 

Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem

 

Podatki, ki jih uporabnik zaupa upravljavcu, so zaupni. Miha Peček s.p.. jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke pa lahko posreduje zaupanja vrednim partnerjem ali po zakonski dolžnosti, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki so lahko posredovani: 

- družbam za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnega mesta in njegove izboljšave (gostovanje na strežniku, e-mail marketing …); 
- marketinškim agencijam za namen ponovnega trženja (v kriptirani obliki) 
- podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa (Paypal, Braintree, dostavne službe ipd.) 
- vendar le v meri, ki je nujna za uspešno izvedbo naročila; 
- pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče ipd.). 

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z njimi skladno z evropsko zakonodajo. 

Privolitev 

Z uporabo spletnega mesta www.mybaby.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. 

Povezava z družbenimi omrežji 

S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja (Facebook, Instagram), ki se nahaja na spletni strani www.mybaby.si , lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov podjetja Miha Peček s.p. na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na Miha Peček s.p. Klik na te gumbe-ikone družbenemu omrežju omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost. 


Upravljavec osebnih podatkov je: Miha Peček s.p. , Tržaška 297, 1000 Ljubljana. Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na info@mybaby.si

 

 

Rezultat iskanja slik za vklopi razum zahtevaj račun