×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Nalepke za oblačila, nalepke za čevlje in zapestnice z imenom

Oskrbite vašega otroka s personalizirano nalepko za oblačila, nalepke za čevlje, nalepke za šolo ali zapestnico in poskrbite, da bo varen na cesti, prepoznan v množici ljudi in da bodo njegove potrebščine označene z njegovim imenom!

Uporabite lahko:
- Zapestnice za roko...Vas je strah, da se vaš otrok izgubi v množici ljudi? Namestite zapestnico s svojimi kontaktnimi podatki okoli otrokove roke in že boste brez skrbi.
- Svetleče zapestnice za roko... Svetleče zapestnice poskrbijo za vidnost vaših otrok tudi v temi, nanje pa je možno napisati tudi kontaktne podatke. Poskrbite za varno pot v šolo.
- Termične nalepke za obleke z imenom vašega otroka... Termo nalepke za oblačila z imenom vašega otroka, so enostavne za uporabo, saj jih na oblačila preprosto nanesete samo z likalnikom.
- Nalepke za čevlje z imenom...Personalizirane nalepke za čevlje z imenom vašega otroka nalepite na notranjo stran čevljev, tako v vrtcih in šolah ne bo več prišlo do zamenjave.
- Velike nalepke za šolo vrtec z imenom... Opremite otroške nahrbtnike, šolske potrebščine, obutev in druge pripomočke z nalepkami z imeni vaših otrok in nič se ne bo izgubilo.
- Majhne nalepke za šolo vrtec z imenom... Nalepke z imenom vašega otroka ali opozorilom za alergijo so nadvse praktične, saj jih lahko nalepite tudi na kemični svinčnik.

Varnost otrok

Mreža Vrstice

Padajoče

Mreža Vrstice

Padajoče

Kaj praviš na 10% popusta?

PS: Pišemo novičnike krajše od sobote in lepše od sončne nedelje. Obljubljamo tudi dobre kupčije.
Vpiši svoj email tukaj in prejmi kupon za 10 % popusta.
Ne, hvala