×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

V vrtcu in šoli

Šolski nahrbtniki z imenom, nalepke z imenom za oblačila in opremo. Nahrbtniki za vrtec in šolo z imenom so zagotovo najboljša rešitev pred izgubo, poleg tega pa le kaj je bolj zabavno kot imeti napisano svoje ime na šolski torbi. Nikoli več ne morem izgubiti svoje šolske torbe, oblačil in druge opreme, saj je na njej napisano moje ime.

na potepu

Mreža Vrstice

Padajoče
 • Otroški nahrbtniki - v več barvah

  Nadvse praktičen otroški nahrbtnik za vrtec ali šolo z napisom imena vašega otroka. Nahrbtnik ima velik osrednji predel z dvojnim jezičkom za zapiranje, sprednji žep na zadrgo, podložene in ojačene nastavljive naramnice, podloženo hrbtišče in ročaj za nošenje iz najlona. Dimenzija: 25 x 30 x 12 cm Material: 100% poliester
  Poizvej več
 • Otroške termične nalepke za oblačila z imenom vašega otroka - 30 kom

  Vaš otrok se vrne iz šole in neutolažljivo joka, ker je izgubil svojo najljubšo jopico ali telovadni dres. Vi pa ste popolnoma mirni in ga lahko nemudoma potolažite, saj veste, da ste oblačila opremili z otroškimi nalepkami z imenom vašega otroka in kmalu bo spet lahko oblekel svojo najljubšo jopico. Otroške nalepke za obleke so uporabne vse od vstopa v vrtec, kjer je zaradi številnega preoblačenja zmeda z oblačili skoraj neizogibna, v šolah, popoldanskih aktivnostih in še posebno na šolskih ekskurzijah, šolah v naravo, smučarskih tečajih, poletnih kampih in kolonijah. Nalepke za oblačila s podatki so zelo enostavne za uporabo. Z likalnikom jih enostavno nanesete na majice, hlače, kape, jakne, rokavice, šale ipd . V kompletu je 30 nalepk za oblačila, velikost posamezne nalepke je 46x12mm, kar omogoča napis v dveh vrstah, v vsako vrstico pa je možno napisati do maksimalno 20 znakov. Napis je možen v treh barvah: modri, rdeči in črni.
  Poizvej več
  11,90 €

 • Majhne nalepke z imenom

  Toliko je stvari, ki jih vaš otrok potrebuje v vrtcu ali šoli; flaške, plastičen pribor za izlete v naravo, posodice, lopatke, svinčnike, barvice, voščenke, škarje, lepilo, šamponi, zobne ščetke in še bi lahko naštevali. Majhne nalepke so velikosti 5x1cm, zato jih lahko nalepite praktično kamorkoli. Služijo za identifikacijo otrokovih pripomočkov ali pa kot opozorilo odgovornih oseb na otroške alergije. V kompletu je 30 nalepk, izbirate pa lahko med 6 barvami: modra, roza, rdeča, zelena, bela, transparentna. Maksimalno število znakov za posamezno nalepko je 20 v beli ali črni barvi.

  Poizvej več
 • Velike nalepke z imenom

  Otroci večino svojih aktivnosti izvajajo v družbi svojih vrstnikov tako je vedno na kupu vsaj 30 čelad, 30 plavutk, 30 nahrbtnikov, 30 teniških loparjev, 30 zvezkov,… V izogib težavam, ki bi jih lahko imel vaš otrok pri iskanju opreme, vam priporočamo, da le to opremite z vodoodpornimi nalepkami, na katerih je napisano otrokovo ime. V paketu je 30 nalepk velikosti 8x3 cm in so idealne za označevanje šolskih torb ali drugih nahrbtnikov, zvezkov in knjig, puščic, glasbil, športne opreme, termovk, rolk, koles, kovčkov in še mnogo drugih stvari. Nalepke so na voljo v 6 barvah: modra, roza, rdeča, zelena, bela, transparentna. Napis je možen v beli ali črni barvi, maksimalno 20 znakov in dodano ikono, ki je lahko tudi opozorilo za alergije.

  Poizvej več

Mreža Vrstice

Padajoče