×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Otroške termične nalepke za oblačila z imenom vašega otroka - 30 kom

Otroške termične nalepke za oblačila z imenom vašega otroka - 30 kom
Šifra: #168

Dosegljivost: Na zalogi

11,90 €
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Maksimalno število znakov 20

Maksimalno število znakov 20

* Obvezna polja

Opis

Podorobnosti

Vaš otrok se vrne iz šole in neutolažljivo joka, ker je izgubil svojo najljubšo jopico ali telovadni dres. Vi pa ste popolnoma mirni in ga lahko nemudoma potolažite, saj veste, da ste oblačila opremili z otroškimi nalepkami z imenom vašega otroka in kmalu bo spet lahko oblekel svojo najljubšo jopico. Otroške nalepke za obleke so uporabne vse od vstopa v vrtec, kjer je zaradi številnega preoblačenja zmeda z oblačili skoraj neizogibna, v šolah, popoldanskih aktivnostih in še posebno na šolskih ekskurzijah, šolah v naravo, smučarskih tečajih, poletnih kampih in kolonijah. Nalepke za oblačila s podatki so zelo enostavne za uporabo. Z likalnikom jih enostavno nanesete na majice, hlače, kape, jakne, rokavice, šale ipd . V kompletu je 30 nalepk za oblačila, velikost posamezne nalepke je 46x12mm, kar omogoča napis v dveh vrstah, v vsako vrstico pa je možno napisati do maksimalno 20 znakov. Napis je možen v treh barvah: modri, rdeči in črni.
otrok svetuje Oh…sošolka mi je lahko vrnila moj izgubljeni šal, saj je na njem bilo napisano moje ime. Tako sem vesel :) Hvala ti!
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.