×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Otroška sončna očala Julbo II blue green

Otroška sončna očala Julbo II blue green
Šifra: #856

Dosegljivost: Na zalogi

34,99 €
Opis

Podorobnosti

Otroška sončna očala Julbo so oblikovana posebej za dojenčke oz. otroke od 12 mesecev pa vse do 2 leti. So pravi hit, saj gre za izjemno lahka in prijetna otroška očala zato jih otroci obožujejo, zaradi simetrične oblike pa jih lahko nosijo z obeh smeri. Njihove najpomebnejše prednosti so: • 100% UV zaščita • Stekla in okvri očal so profesionalno izdelana iz vrhunskega nezlomljivega materiala. • zaokrožen design, ki preprečuje vdor 95% sončnih žarkov iz strani in omogoča popolno udobnost • super fleksibilna, tako da so nezlomljiva • zadnji trak lahko prilagodite glede na velikost glave, tako se bodo očala popolnoma prilegala Julbo otroška sončna očala so sinonim za elegantnost, praktičnost in varnost. Ta sončna očala za otroke v vodi ne potonejo hkrati pa so še kompaktna, čvrsta in odporna na udarce. Sončna očala za dojenčke Julbo imajo spectron 3 leče. Vse to za zelo dostopno ceno.

otrok svetuje svetuje: Otroška sončna očala JULBO so največ kar lahko storite za zaščito oči svojih otrok. Sončna očala za otroke julbo imajo 100% UV zaščito in so praktično nezlomljiva,

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.