×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Pametna nosilka za otroke blueberry

Pametna nosilka za otroke blueberry
Šifra: #595

Dosegljivost: Na zalogi

Akcijska cena 69,00 €

Cena: 89,50 €

Opis

Podorobnosti

Nošenje otroka še nikoli ni bilo tako enostavno! Shopping, sprehodi ali drobna gospodinjska opravila bodo sedaj prijetnejša in kar je najbolj pomembno ob sebi boste imeli svojega najbolj dragocenega srčka. Pametna nosilka vam omogoča, da nosite svojega otroka popolnoma ergonomično, kar pozitivno vpliva na njegov razvoj. še posebej kolkov in hrbta. Smart carry nosilka pa ima še vrsto drugih prednosti: prilagodljivo pokrivalo za glavo, fleksibilne in podložene naramnice, možnost zapenjanja naramnic križ-kraž, majhen žepek ob strani... Pametna nosilka pa je odlična tudi za starše, saj zaradi ergonomske izdelava omogoča brezskbno in večurno nošenje otroka BREZ BOLEČIN V KRIŽU! Pametna nosilka je primerna za dojenčke od rojstva dalje in vse do treh let (15 kg).
otrok svetuje Mami,oči, tako sem vedno ob vaju in počutim se najbolj varno.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.

Mogoče bi vas zanimalo tudi: