×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Otroški nahrbtnik kidorable Žabica

Otroški nahrbtnik kidorable Žabica
Šifra: #793

Dosegljivost: Na zalogi

24,90 €
Opis

Podorobnosti

Fantastičen motiv žabica na otroškem nahrbtniku Kidorable bo razveselil otroke, v njem pa je dovolj prostora za vse pripomočke in rezervna oblačila v vrtcu.
Čudovit otroški nahrbtnik svetovnega priznanega proizvajalca Kidorable v fantastičnem motivu žabice je bil izdelan z ljubeznijo in v želji narisati nasmeh na usta vašega otroka. Primeren je za vrtec, pohode ali športne aktivnosti. Ta vrhunsko in zelo detaljno izdelan nahrbtnik za otroke je nepogrešljiv v otroški garderobi. Zraven lahko v enakem motivu dokupite še škornje za otroke, otroško palerino, dežnik in obešalnik. Verjemite otroci bodo navdušeni.
Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.

Mogoče bi vas zanimalo tudi: