×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Otroški dežnik metulj

Otroški dežnik metulj
Šifra: #801

Dosegljivost: Na zalogi

12,50 €
Opis

Podorobnosti

Kidorable dežnik za otroke je tudi čudovito darilo, ki ga bo vesel vsak mladi nadebudnež.
Čudovit otroški dežnik z motivom metuljčka je proizvod svetovno priznanega proizvajalca Kidorable. Kidorable dežniki za otroke navdušujejo otroke po vsem svetu, vsak si izbere svoj najljubši motiv, pot do vrtca ali šole pa postane nadvse zabavna. Poleg je možno dokupiti tudi škornje za otroke, palerine, nahrbtnik v enakem motivu. Narejen je iz 100% najlona, dolžina pa je 59 cm.
Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.

Mogoče bi vas zanimalo tudi: