×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Otroške nalepke za wc školjko

Otroške nalepke za wc školjko
Šifra: #457

Dosegljivost: Na zalogi

12,95 €

* Obvezna polja

Opis

Podorobnosti

Prijatelji na wc školjki bodo opogumili vašega malčka in mu omogočili raziskovanje wc školjke na zabaven in pozitiven način. Vzpodbujajo zgodnje zavedanje in zmanjšujejo strah pred nečim novim, nečem kar še ne poznajo in ne obvladajo. Priporočajo jih pediatri, otroški psihologi, številni starši in vzgojitelji. Oblikovani so z namenom, da spodbudijo komunikacijo med družinskimi člani, povečajo otrokov interes in kar je najpomembnejše pripravijo otroka na samostojno opravljanje potrebe na zabaven način. Z lahkoto in brez dodatnega orodja jih namestite na vse standardne wc školjke, so varni, ne toksični in enostavni za čiščenje. Na voljo v dveh motivih: zajček in kužek
otrok svetuje Seveda malček opazi tudi, da ima njegov prijatelj zaradi diskretnosti zaprte oči, ko je pokrov školjke dvignjen.
Video

VideoOtroške nalepke za wc školjko so prikazane v 2. polovici videa:

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.