×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Otroške stenske nalepke – PH

Otroške stenske nalepke – PH
Šifra: #153

Dosegljivost: Na zalogi

Akcijska cena 12,90 €

Cena: 24,99 €

Opis

Podorobnosti

Ste opazili, da otroci ponavadi že zelo zgodaj pokažejo veliko zanimanje za ptičke? Čiv Čiv čebljajo vsakič, ko jih vidijo. Otroci namreč že zelo zgodaj čutijo, kaj je prijetno in kaj jim ustreza… Z otroškimi nalepkami z motivom ptičje hišice boste polepšali številne trenutke svoji princeski in prav nikoli se ne bo počutila osamljeno, saj bodo z njo najljubši ptičji prijatelji. Otroške nalepke forWalls so izdelane iz visoko kvalitetnega vinila in lahko jih boste odstranili kadarkoli, ne da bi pri tem poškodovali steno. Namestite jih lahko praktično na vse površine; beljene stene (3 tedne po barvanju), tapete, okna, ogledala, ploščice. Niso pa primerna za oblačila, štukature, opeko ali katerokoli neravno površino. Paket vsebuje 2 nalepki 40x60cm.
otrok svetuje Jaz se pa tako nasmejim vsakič, ko vidim ptičke, da jih preprosto moram imeti.
Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.