×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

otroška stenska nalepka - Vlakec vozi otrokovo ime

otroška stenska nalepka - Vlakec vozi otrokovo ime
Šifra: #177

Dosegljivost: Na zalogi

18,99 €
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

* Obvezna polja

Opis

Podorobnosti

Ja vaš otrok nor na vlake? Kakorkoli zelo domiselno kot ime za na vrata v otroško sobo. Nalepite jo lahko na zunanjo ali notranjo stran okna in s tem oznanite prihod. Občutki, ko se ti rodi otrok so edinstveni! Čas za slavje! To nalepko se največkrat pritrdi na notranji del oken/ steklenih vrat ali preprosto na omare, vrata (na kovino, les, plastiko, steklo) ali ogledalo Obesite jo in z njo napovejte ime dojenčka in datum prihoda. Lahko pa jo očka kupi za zabavo ali kar tako že v času ko se je vaš srečnež / srečnica že rodil/a!

Otroške nalepke so izdelane iz visoko kvalitetnega vinila in lahko jih boste odstranili kadarkoli. In še namig za odstranjevanje brez čistil: najprepostejše odstranjevanje je s sušilcem za lase! Primerne so za lepljenje na gladke površine (omare, vrata, okna, ogledala ). Niso pa primerna za beljene stene, oblačila, štukature, opeko ali katerokoli neravno površino.

Kratka navodila za namestitev nalepke

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.