×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Nočna lučka, ki pričara ozvezdje - hobotnica roza

Nočna lučka, ki pričara ozvezdje - hobotnica roza
Šifra: #603

Dosegljivost: Na zalogi

19,90 €
Opis

Podorobnosti

Se spomnite, kako lepo je gledati zvezdno nebo, šteti zvezde in uživati v teh magičnih trenutkih? Nočna lučka morska želva je prva lučka, ki bo vašemu otroku odprla nova obzorja in mu pomagala v lažji spanec. To je idealna rešitev tudi za vse otroke, ki se bojijo teme. S pomočjo te izobraževalne in interaktivne lučke, bo vez med vami in otrokom še globlja, saj so trenutki pred spanjem neprecenljivega pomena. Lahko boste ležali zraven svojega največjega zaklada in skupaj bosta poiskala ozvezdje ali podobe iz morske gladine. Otroška lučka na strop in stene projicira v dveh barvah (modri in rdeči). Primerna tudi za na pot, kamorkoli greste bo vaš otrok mirno zaspal. Odlično darilo za vse priložnosti. Lučka je primerna za otroke nad 12 mesecev, nad njo pa bodo navdušeni tudi starejši raziskovalci. Lučka se samodejno izklopi po 45 min, priložene pa so 3 AAA baterije. Mednarodne nagrade, ki so jih prejele posamezne Cloud B nočne svetilke za otroke: Mednarodne nagrade
otrok svetuje svetuje: Če se otrok boji teme, naj ima v sobi otroško nočno svetilko. Lahko ji rečete tudi »vila varnosti«, ki bo bdela nad njim, ko bo spal. Njegove strahove in tesnobo obravnavajte resno in ga pomirite. Če tega ne naredite, bo v njegovih možganih še vedno visoka raven glutamata, noradrenalina in hormona, ki sproža nastajanje kortikotropina, zato bo njegovo telo v stanju pretirane vzburjenosti. V takšnem stanju pa nihče ne more postati zaspan.

Članek o CloudB v reviji Pacific Star Time
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.