×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Nočna lučka, ki pričara ozvezdje - avtomobil

Nočna lučka, ki pričara ozvezdje - avtomobil
Šifra: #605

Dosegljivost: Na zalogi

34,90 €
Opis

Podorobnosti

Se spomnite, kako lepo je gledati zvezdno nebo, šteti zvezde in uživati v teh magičnih trenutkih? Nočna lučka avtomobil je prva lučka, ki bo vašemu otroku odprla nova obzorja in mu pomagala v lažji spanec. To je idealna rešitev tudi za vse otroke, ki se bojijo teme. Čez dan pa jo bodo otroci kot svojo najljubšo igračo, saj ima vrtljiva tudi kolesa. S pomočjo te izobraževalne in interaktivne lučke, bo vez med vami in otrokom še globlja, saj so trenutki pred spanjem neprecenljivega pomena. Lahko boste ležali zraven svojega največjega zaklada in skupaj bosta poiskala ozvezdje Velikega voza, ki je vtkano v zvezdni vzorec. Lučka na strop in stene projicira osem najlepših ozvezdij v dveh barvah (modra rdeča). Lučka se samodejno izklopi po 45 min, priložene pa so 3 AAA baterije. Priložena je tudi zgodbica. Mednarodne nagrade, ki so jih prejele Cloud B nočne svetilke za otroke: Mednarodne nagrade
otrok svetuje Plush Toy Transforms Any Room Into A Starry Night Sky.

Read article about CloudB from Pacific Star Time magazine
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.