×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Elektronska Varuška Wi-Fi za dojenčka

Elektronska Varuška Wi-Fi za dojenčka
Šifra: #594

Dosegljivost: Ni na zalogi

129,95 €
Opis

Podorobnosti

Elektronska varuška D-link DCS-825L je super Baby dnevno nočna brezžična varnostna kamera, ki omogoča dvosmerni zvok (mikrofon zvočnik), vgrajene ima senzorje temperature, zvoka in gibanja. Kamera je opremljena z 1,4" CMOS senzorjem, 4x digitalno povečavo, gumbi za nastavitev glasnosti, microUSB vhod, HD ločljivost 1280 x 720 točk, omogoča nočno snemanje (IR led), opremljena pa je tudi z režo za spominsko kartico microSD. Kamera Ločljivost HD (1280 x 720) Nočno gledanje z infrardečo LED osvetljitvijo, ki se samodejno vklopi, ko se stemni 802.11n brezžični domet vam omogoča, da postavite kamero kjerkoli MicroSD/SDHC vhod za kartice za snemanje posnetkov in videa z zazanavanjem gibanja Predvajanje 5 različnih nežnih uspavank Izmenljiva modra in roza barva obroča Napredni nadzor dojenčka Zvočna opozorila vas opozorijo kadar dojenček joka Senzor temperature in lučka vas opozorita, kadar soba postane preveča ali prehladna Vgrajeno zaznavanje gibanja Obvestila se lahko pošljejo na mobilno napravo Dvosmerni avdio vam omogoča, da slišite otroka in ga pomirite Nadzor iz mobilne naprave in računalnik Uporabite brezplačno mydlink ™ Baby aplikacijo za iPhone, iPad in naprave Android Mydlink ™ Baby aplikacija vam pomaga nastaviti vašo napravo in vam omogoča hiter dostop do vseh funkcij Ogled in nadzor preko ™ spletnega portala
otrok svetuje svetuje: Z wi fi dnevno nočno kamero za dojenčka boste vsak trenutek lahko gledali in slišali vašega dojenčka medtem ko spi.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.