×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Majice za nosečnice z napisi

Majice za nosečnice z napisi vam bodo polepšale že tako prečudovito nosečnost in še bolj boste lahko uživale v zavedanju, da v vas raste neprecenljivo bitje. Pokažite, kako ponosni ste na svojega otročička, ki pridno raste v vašem trebuhu ali pa je pravkar prišel na svet in vas že razveseljuje prav vsak dan.

Zakaj izbrati ravno pri nas nosečniško majico z napisom? Udobje in zdravje. To je vse kar šteje.
Maksimalno udobna -- V želji, da vam bo v prihajajočih mesecih udobno smo izbrali pravo kombinacijo tankosti, dolžine, trdnosti in nežnosti vlaken bombaža. Vedno maksimalno prijetna in po veliko pranjih še vedno sijoča. To bo majica za spomin. Torej ne kupujte nekih cenenih, saj se v tem primeru ne bo ohranila kot spomin na novorojenčka (ali že kaj več :-) Narejena v EU.
Zdravju prijazna -- Znak Oeko tex standard 100 je dogovorjen na evropski ravni. Znak se dodeljuje na podlagi opravljenih analiz vsebnosti strupenih snovi (pesticidi, rakotvorne snovi, formaldehid, težke kovine ...) v tekstilnem materialu. Meje dovoljenih količin se razlikujejo glede na vrsto izdelka, strožje so za izdelke za otroke in tiste izdelke, ki jih nosimo na koži (spodnje perilo...). Certifikat ustreznosti se izvaja v 13 ustanovah po Evropi.
 

Mreža Vrstice

Padajoče

Mreža Vrstice

Padajoče