×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Nosilka carry baby stone

Nosilka carry baby stone
Šifra: #601

Dosegljivost: Na zalogi

Akcijska cena 44,00 €

Cena: 54,90 €

Opis

Podorobnosti

Dva obroča sta nameščena križem in že je carry baby sling pripravljen za nošnjo - brez kompliciranja in stresa! Carry baby sling je tako enostaven da je primer za vse postave, moške in ženske in za vse velikosti otročička. Narejen je iz 100% bombaža, kar pomeni da so zračni in ne povzročajo tveganj za zdravje. Eksluzivni bombažni Jersey je elastičen in tako omogoča enostavno in zelo prijetno nošenje. Nosilka/ sling carry baby je primern za dojenčke od 4.meseca dalje in vse do treh let (15 kg).
otrok svetuje Mami,oči, tako sem vedno ob vaju in počutim se najbolj varno.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.

Mogoče bi vas zanimalo tudi: