×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Nalepke za čevlje z imenom otroka

Nalepke za čevlje z imenom otroka
Šifra: #146

Dosegljivost: Na zalogi

9,80 €

Maksimalno število znakov 15

  •  
  •  
  •  
  •  

* Obvezna polja

Opis

Podorobnosti

Garderoba v vrtcu ali šoli: cele vrste podobnih in enakih otroških čevljev, superg in copatov. Le kateri so moji? Se sprašuje vaš otrok in ko po 5 minutah še vedno ni prepričan, se sprašuje ali mu jih ni morda Muca Copatarica odnesla? Predstavljamo vam enostavno rešitev za vse iznajdljive mamice. Nalepke za čevlje z imenom vašega otroka, ki jih enostavno nalepite na notranjo stran podplata. V kompletu je 20 nalepk, za 10 parov – za levi in desni čevelj, na posamezno nalepko za čevlje pa se lahko napiše do maksimalno 15 znakov v rdeči, modri ali črni barvi. Poleg nalepk za čevlje prejmete še posebno zaščitno folijo, ki preprečuje obrabo le teh med nošenjem obuvala.

otrok svetuje Jaz se vedno prva obujem, saj z nalepkami za čevlje takoj najdem svoje najljubše čevlje.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.