×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Hladilni obliži

Hladilni obliži
Šifra: #520

Dosegljivost: Na zalogi

6,90 €

* Obvezna polja

Opis

Podorobnosti

Tekanje ob obali, igranje slepih miši ali lovljenje po stanovanju je nadvse zabavno, a kaj hitro se prigodi nesreča. Uf, kako boli ta udarec! Da pa se bo jok hitro spremenil v smeh imamo za vas vsestransko in praktično rešitev. Čudovite hladilne obliže v privlačnih figuricah, zaradi česar pa jih bodo oboževali predvsem vaši otroci. Bolečino ob udarcu lahko spremenite v zabavno igro in vaš otrok bo vedel, da ima najboljšo mamico na temu svetu, ki je kos prav vsaki težavi. Obliži so popolnoma varni in za razliko od drugih podobnih izdelkov ne vsebujejo toksičnih elementov, PVC, lateksa in drugih alergičnih sestavin. Otroški hladilni obliži so vedno fleksibilni, tudi kadar so zmrznjeni in se tako popolnoma prilagajajo poškodovanemu delu telesa. Svojo hladilno moč pa ohranijo tudi do 30 min po samo eni uri v zamrzovalniku. Obliži niso primerni samo v poletnem času, ampak so vam v pomoč, kadarkoli se pripeti nesreča. Otroški hladilni obliži so veliki približno 10x10cm, široki do 1,5 cm in težki med 85 in 120 g (odvisno od modela). Izbirate pa lahko med 6 različnimi motivi in sicer: opica, kuža, dinozaver, medvedek, tovornjak in grad.
otrok svetuje Aktivnost otrok velikokrat spremljajo boleči udarci, le vi pa lahko poskrbite, da bo otrok ob tem pozabil na bolečino in se kmalu podal novim zmagam na poti.
Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.