×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Varnost na potepu

Zavarujte svojega otroka. Naj vam pri tem pomagajo otroški ščitniki za kolena in odbojne nalepke.

Odbojne nalepke za tekstil, vozičke, nahrbtnike... Odbojne nalepke lahko namestite na nahrbtnike, jakne, kolesa in tako poskrbite za otrokovo varnost v temi ter slabem vremenu. Otrokova varnost je vedno na prvem mestu, zato poskrbite za njo tudi v temi in slabem vremenu z odbojnimi nalepkami za tekstil, vozičke in druge pripomočke.

Poletje je zunaj in vaš malček je ravno začel veselo kobacati. Za dolge ure kobacanja brez bolečin in odrgnin pa bodo poskrbeli ščitniki za kolena. Za pravilen razvoj motorike potrebuje vaš malček veliko ur kobacanja.
 

Mreža Vrstice

Padajoče
 • Otroške odbojne nalepke 3M - otroški paket

  Nič ni preveč, ko gre za varnost vaših otrok, pa naj bo to na poti iz šole domov ali med igro na dvorišču. 3M odbojne nalepke za otroke so namenjene za dodatno varnost in vidnost vaših otrok zlasti ponoči, v slabi vidljivosti oz. slabem vremenu. Otroške odbojne nalepke lahko nalepite npr. na šolsko torbo ali nahrbtnik. Nalepke za otroke so vidne v dosegu 160m. Paket vsebuje 6 samolepilnih nalepk z otroškimi motivi: Smiley, srce, rožica, zvezda, avto in strela. Otroške odbojne nalepke niso primerne za oblačila, ki jih perete.
  Poizvej več
  6,90 €

 • Otroške odbojne nalepke 3M za oblačila

  Kadar so otroci sami, dodatna previdnost ni odveč, zato vam svetujemo, da otroška oblačila opremite s posebnimi odbojnimi nalepkami za tekstil. Na jakne, puloverje, hlače, smučarski kombinezon jih lahko prišijete, nanesete z likalnikom in preprosto nalepite. Otroške nalepke za oblačila lahko tudi izrežete in jih oblikujete po svojem okusu. Otroški paket vsebuje 3 nalepke v srebrni barvi v velikosti 9x15cm. Paket je sestavljen iz nalepke za šivanje, odbojne nalepke, ki jo nanesete z likalnikom in odbojne nalepke, ki jo prilepite na oblačilo. Otroške odbojne nalepke so vidne na razdalji 160 m.
  Poizvej več
  6,99 €

 • Infoband ID wristbands with name

  infoband™ is our cool and unique ID wristbands for children. The smart product helps children who wonders of or gets lost to reunite with their parents. The product is easy to use. The text becomes water resistant in a second when you write with a regular ball point-pen. The buckle makes the infoband™ impossible for small children to remove the band - a two-hand grip is needed. Parents and other adults can open the buckle easily and the infoband™ can be used over and over again. Designs: Vikings, Unicorns, Fairies, Crocodile, Turtle, Big fish, Cars, Hearts, Flowers
  Poizvej več
 • Otroške svetleče zapestnice

  Vas skrbi, ali bo vaš otrok varno prišel v šolo? Ga bodo vozniki videli in kaj če se slučajno izgubi? Ne skrbite. Predstavljamo vam perfektno varnostno zapestnico za otroke za temna jutra in jesenske ter zimske dni. Otroška zapestnica je super reflektna in je opremljena z posebnim prostorčkom za vaše kontaktne podatke, ki bodo hitro rešili situacijo, v primeru, da se vaš otrok na poti od šole do doma izgubi. Velikost svetleče zapestnice je 30 x 3 cm in jo lahko nosijo tako otroci kot tudi odrasli. Primerna je za vsakega, ki želi dobro izgledati in hkrati biti dobro viden tudi v temi. Izbirate lahko med štirimi vzorci: rdeča s srčki, modra z duhci, zelena z vesoljčki in oranžna z zvezdicami.
  Poizvej več
 • Hladilni obliži

  Tekanje ob obali, igranje slepih miši ali lovljenje po stanovanju je nadvse zabavno, a kaj hitro se prigodi nesreča. Uf, kako boli ta udarec! Da pa se bo jok hitro spremenil v smeh imamo za vas vsestransko in praktično rešitev. Čudovite hladilne obliže v privlačnih figuricah, zaradi česar pa jih bodo oboževali predvsem vaši otroci. Bolečino ob udarcu lahko spremenite v zabavno igro in vaš otrok bo vedel, da ima najboljšo mamico na temu svetu, ki je kos prav vsaki težavi. Obliži so popolnoma varni in za razliko od drugih podobnih izdelkov ne vsebujejo toksičnih elementov, PVC, lateksa in drugih alergičnih sestavin. Otroški hladilni obliži so vedno fleksibilni, tudi kadar so zmrznjeni in se tako popolnoma prilagajajo poškodovanemu delu telesa. Svojo hladilno moč pa ohranijo tudi do 30 min po samo eni uri v zamrzovalniku. Obliži niso primerni samo v poletnem času, ampak so vam v pomoč, kadarkoli se pripeti nesreča. Otroški hladilni obliži so veliki približno 10x10cm, široki do 1,5 cm in težki med 85 in 120 g (odvisno od modela). Izbirate pa lahko med 6 različnimi motivi in sicer: opica, kuža, dinozaver, medvedek, tovornjak in grad.
  Poizvej več

Mreža Vrstice

Padajoče