×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Mei Tai nosilka za otroke tree

Mei Tai nosilka za otroke tree
Šifra: #599

Dosegljivost: Na zalogi

Akcijska cena 49,00 €

Cena: 59,90 €

Opis

Podorobnosti

Nosilka Mei Tai izvira iz azijskega sveta, kjer je uporabljena ves čas, saj vzhodne kulture dobro poznajo pomen sobitja mame in otročička. Med tem časom pa je postala nepogrešljiva tudi drugod po svetu, saj so navdušena mnenja številnih uporabnic prepričala veliko staršev, da poiskusijo in ni jim bilo žal! Mei Tai nosilka vam omogoča, da nosite svojega otroka popolnoma ergonomično, kar pozitivno vpliva na njegov razvoj. še posebej kolkov in hrbta. Mei Tai nosilka pa ima še vrsto drugih prednosti: enostavna za namestitev in nošenje, kobinacija slinga in kengurujčkov, široke naramnice za razbremenitev teže. Narejena je iz 100% bombaža in lahko jo nosite na obeh straneh (čudoviti vzorec s črtami ali enobarvna na drugi strani). Pametna nosilka je primerna za dojenčke od rojstva dalje in vse do treh let (15 kg).
otrok svetuje Mami,oči, tako sem vedno ob vaju in počutim se najbolj varno.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.

Mogoče bi vas zanimalo tudi:

Kaj praviš na 10% popusta?

PS: Pišemo novičnike krajše od sobote in lepše od sončne nedelje. Obljubljamo tudi dobre kupčije.
Vpiši svoj email tukaj in prejmi kupon za 10 % popusta.
Ne, hvala