×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Huggalugs gamaše - ocean

Huggalugs gamaše - ocean
Šifra: #6

Dosegljivost: Ni na zalogi

12,95 €
Opis

Podorobnosti

Ni večjega žara, veselja kot so sije iz otroških oči. Otroci so nepopisan list, v katere se vtisnejo drobni dogodki vsakega dne. Spodbujajte otrokovo veselje do življenja in mu popestrite trenutke s pisanimi barvami. Malčkom, ki se v prvih mesecih življenje še ne morejo premikati, bodo Huggalugs gamaše nepopisna zabava, ki jim bo zapolnila trenutke dneve in dneve. Proučevanje barv na svojih nogah je zagotovo ena najljubših iger v prvih mesecih življenja. Primerne so za vse otroke od rojstva do 6 let. Lahko pa jih bodo nosili tudi najstniki in odrasli, saj so idealni dodatni vir toplote za gležnje, spodnji del nog ali rok. So zelo raztegljive in narejene so iz prvovrstnega materiala; 80% bombaža, 15% najlona in 5% spandexa.
otrok svetuje svetuje: Barve so tiste, ki v prvem letu življenja pritegnejo malčkovo pozornost in kaj je lepše kot pisane barve na njihovih nogicah? Z veseljem jih bodo raziskovali.
Video

Video

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.

Kaj praviš na 10% popusta?

PS: Pišemo novičnike krajše od sobote in lepše od sončne nedelje. Obljubljamo tudi dobre kupčije.
Vpiši svoj email tukaj in prejmi kupon za 10 % popusta.
Ne, hvala