×

Registracija

Informacije profila

Prijavni podatki

ali se prijavi

Ime je obvezno polje!
Priimek je obvezno polje!
Ime ni veljavno
Priimek ni veljaven!
Vpisan ni pravilen email naslov.
Email naslov je potreben!
Z email naslovom je že ustvarjen račun.
Geslo je zahtevano!
Vpišite veljavno geslo!
Prosim vpišite 6 ali več znakov!
Prosimo vpišite 16 ali več znakov!
Geslo se ne ujema!
Potreben je sprejem splošnih pogojev.
Email ali geslo je napačno.

Nalepka za pisanje s kredo - zvezda

Nalepka za pisanje s kredo - zvezda
Šifra: #585

Dosegljivost: Na zalogi

16,95 €

* Obvezna polja

Opis

Podorobnosti

Otroška stenska nalepka za pisanje s kredo bo popestrila otroško sobo, vašemu malčku pa se bo njegova soba zdela prav posebna in zabavna.

Folija za pisanje s kredo je temno sive barve. Površina je rahlo strukturirana - odlična za pisanje in risanje s kredo. Očistimo jo z vlažno krpo ali gobo. Lepilo je odstranljivo in omogoča večkratno pritrjevanje. Folija za pisanje s kredo je primerna za uporabo na vsaki ravni gladki površini, tako doma (otroške sobe, vrata, hladilnik...) kot na oglasnih prostorih restavracij in barov. Po odstranitvi na površini ne pušča ostankov lepila. Folija za pisanje s kredo je okolju prijazen izdelek, brez vsebnosti pvc-ja, svinca in ftalatov (plastifikatorjev), popolnoma varen za uporabo v domačem okolju.

Način plačila

Plačilo je možno s plačilom po povzetju, kjer odkupnino plačate dostavljavcu podjetja GLS (v tem primeru je strošek poštnine dražji). Lahko pa se odločite za plačilo preko paypala ali plačila preko bančnega nakazila. Po prejemu vašega naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila in podatki za izvedbo plačila.

Dostava

Blago vam bo dostavila družba GLS - General Logistics Systems Slovenije, v kolikor boste izbrali plačilo po poveztju (cena dostave za območje Slovenije je 3,97 €). V primeru plačila preko paypala ali bančnega nakazila vam bo paket dostavila Pošta Slovenije (cena dostave za območje Slovenije 2,5 €). Izdelke dostavljamo na območju Slovenije in držav Evropske unije. Cena dostave v tujino je odvisna od države, kamor se bo paket dostavil.